مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا :

مقاله تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانش و تندرستی از صفحه ۳۶ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر کفی طبی بر میزان مصرف انرژی افراد دونده دارای صافی کف پا
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مصرف انرژی
مقاله کفی طبی
مقاله صافی کف پا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کفی طبی به عنوان یک درمان محافظتی در افراد دارای صافی کف پا استفاده می شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر کفی طبی بر مصرف انرژی ۲۰ فرد دونده دارای صافی کف پا می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه از یک تردمیل و دستگاه Quark b2 جهت اندازه گیری مصرف اکسیژن استفاده شد. هم چنین برای افراد یک جفت کفی طبی به اندازه پای بیمار تهیه شد. در این مطالعه بیشینه ضربان قلب، مصرف اکسیژن و بیشینه مصرف اکسیژن بیماران دارای صافی کف پا، با و بدون استفاده از کفی طبی اندازه گیری و محاسبه گردید. داده ها با استفاده از آزمون t جفت در دو حالت مقایسه شد.
نتایج: در این مطالعه میانگین مصرف اکسی‍ژن (میلی لیتر در دقیقه) از ۴۵۰۴۶ به ۴۴۸۸۳ و بیشینه اکسیژن مصرفی برحسب میلی لیتر در دقیقه به ازای هر کیلوگرم وزن بدن از ۶۳۶ به ۶۳۴ و بیشینه تعداد ضربان قلب از ۱۶۸۷ به ۱۶۸۰ بعد از استفاده از کفی طبی کاهش یافته که کاهش مشاهده در هر سه حالت معنادار می باشد (P<0.05).
نتیجه گیری: وسایل کمکی پا منجر به بهبود راستای مفاصل اندام تحتانی در بیماران دارای صافی کف پا می شوند، بنابراین رابطه طول- تنشن عضلات بهبود می یابد که این مساله مانع از خستگی عضلات در دویدن های با مسافت های زیاد می شود. در زمانی که از کفی طبی اندازه پای فرد برای بیماران استفاده شد، میزان مصرف انرژی آن ها در حین دویدن کاهش پیداکرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.