مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور :

مقاله رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی و بهمن ۱۳۸۸ در تعاون از صفحه ۱ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: رتبه بندی صنایع در بخش تعاون با توجه به شاخصهای توسعه محور تاثیر گذار بر افزایش سهم تعاون در اقتصاد کشور
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعاون
مقاله رتبه بندی
مقاله تاکسونومی عددی
مقاله تحلیل عاملی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای ایجاد تغییرات ساختاری در اقتصاد بخش تعاون کشور به منظور بهبود عملکرد این بخش باید راهکارهای سریع العمل و هدفمند مورد بررسی جامع قرار گیرند. این موضوع سبب اصلاح رهیافتهای سیاستی پیشین در این بخش می شود.
یکی از مهمترین اجزای بخش تعاون کشور، صنایع موجود در این بخش است. بخش تعاون کشور به منظور بالندگی این صنایع نیازمند شناخت بیشتر و اولویت بندی آنها بر اساس قابلیتهایشان است. در پژوهش حاضر با استفاده از متغیرهای مختلف کلان اقتصادی مانند اشتغال سرانه، سرمایه گذاری، تولید و صادرات به اولویت بندی صنایع در بخش تعاون کشور با کمک روشهای آماری مانند تحلیل عاملی و تاکسونومی عددی در سال ۱۳۸۳پرداخته شده است. رتبه بندی صنایع تعاونی نشان می دهد که صنعت تـولید مـواد غذایی و آشامیدنی به دلیل برخی از ویژگیهایی همچون در اختیار بودن نیروی کار ارزان و گاه غیر متخصص و نیز وجود مواد اولیه مورد نیاز این صنعت در داخل کشور، در رتبه اول اولویت قرار می گیرد و بنابراین، توجه به آن سبب افزایش درجه توسعه یافتگی صنعت در بخش تعاون می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.