مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro :

مقاله ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۲۵ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: ۲۹۶ مقایسه تاثیر دو دهان شویه kin Ortho و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط In Vitro
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارتوکین،Oral B
مقاله استحکام باند برشی
مقاله براکتهای ارتودنسی
مقاله میزان کامپوزیت باقیمانده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: یکی از مشکلات درمانهای ارتودنسی شکست باند بین براکت و دندان است. با گذاشتن براکتها احتمال تجمع پلاک و مشکلات پریودنتال افزایش می یابد که برای کنترل این مشکلات از روشهای مختلفی نظیر انواع دهان شویه ها استفاده می شود. با توجه به خلاء اطلاعاتی موجود در رابطه با تاثیر دهان شویه ها بر روی استحکام باند برشی، این تحقیق با هدف مقایسه تاثیر دو دهان شویه ارتوکین و Oral B بر روی استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی در شرایط in vitro در دانشکده دندانپزشکی انجام شد.
مواد و روش ها: این تحقیق به روش experimental و به صورت آزمایشگاهی (in vitro) بر روی ۴۵ دندان پره مولر انسانی سالم انجام شد. پس از ضدعفونی کردن دندانها در محلول تیمول ۰۱%، مراحل باندینگ با استفاده از کامپوزیت Self cure از نوع No-Mix سازنده صورت گرفت. دندانها به صورت تصادفی به ۳ گروه ۱۵ تایی شامل گروه کنترل، ارتوکین و Oral B تقسیم شدند. در هر ۳ گروه دندانها به مدت ۲ هفته در بزاق مصنوعی نگهداری شدند ولی در گروه ارتوکین و Oral B دندانها در این ۲ هفته، ۲ بار در روز و هر بار به مدت ۶۰ ثانیه در دهان شویه های مذکور قرار گرفتند. پس از نگهداری دندانها در آب مقطر و مانت کردن آنها در بلوکهای آکریلی، نمونه ها در دستگاه Universal testing machine با سرعت ۱mm.min مقدار استحکام باند برشی برای هر نمونه اندازه گیری شد و اطلاعات با استفاده از آنالیز ANOVA و تست LSD مقایسه شدند. بعد از دباند، نمونه ها زیر میکروسکوپ Reflective با بزرگنمایی ۲۰ میزان کامپوزیت باقیمانده بر روی دندانها با استفاده از آنالیز Chi-square مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: استحکام باند برشی در گروه کنترل برابر ۱۵۲۷±۰۵۸ Mpa و در گروه ارتوکین برابر ۷۵۹±۰۵۹ Mpa و در گروه Oral B برابر ۱۰۱۱±۰۹۴ Mpa بود (P<0.00) .همچنین در گروه ارتوکین بیشترین میزان و در گروه Oral B کمترین میزان کامپوزیت بر روی دندان باقیمانده بود و در گروه کنترل میزان کامپوزیت باقیمانده بر روی دندان بین این دو مقدار بود (P<0.001) .و اختلاف دو به دو گروهها نیز با یکدیگر از نظر آماری معنی دار بود (P<0.05).
نتیجه گیری و توصیه ها: کاربرد ارتوکین و Oral B بعد از باندینگ براکتها باعث کاهش استحکام باند برشی براکتهای ارتودنسی و مقادیر استحکام باند بالاتر از حداقل استحکام باند برشی قابل قبول از نظر کلینیکی بودند و از آنجایی که بیماران در حین درمانهای ارتودنسی به علت مشکلات پریودنتال نیاز به استفاده از دهان شویه دارند، توصیه می شود که از دهان شویه Oral Bبه جای ارتوکین به علت استحکام باند بیشتری که بر روی دندان دارد استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.