مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم :
مقاله اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۳۰۵ تا ۳۱۰ منتشر شده است.
نام: اثرحلال بر تخریب پرتوی و فعالیت ضدباکتری کیتوسان در برابر پکتوباکتریوم کارتووروم
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیتوسان
مقاله تخریب پرتویی
مقاله فعالیت ضدباکتری
مقاله وزن مولکولی
مقاله پیوند گلیکوزیدی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تخریب پرتوی کیتوسان یکی از مهم ترین روش های تولید الیگوکیتوسان های دارای خواص ضدباکتری است. در این کار پژوهشی، اثر حلال بر کاهش تخریب کیتوسان و افزایش خاصیت ضدباکتری آن در برابر باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم (PC) بررسی شده است. برای این منظور، کیتوسان در حالت های جامد و محلول در استیک اسید در محدوده دوزهای ۲-۲۰۰kGy به کمک تابش گاما پرتودهی شد. بررسی تغییرات وزن مولکولی با دوز پرتودهی به روش گرانروی سنجی نشان می دهد، وجود حلال منجر به کاهش قابل ملاحظه ای در دوز لازم برای افت وزن مولکولی کیتوسان می شود، به طوری که وزن ملکولی کیتوسان جامد پس از پرتودهی در دوز ۵۰kGy از ۴۰۰۰۰۰ به ۴۸۰۰۰ می رسد، در حالی که کیتوسان محلول برای رسیدن به وزن ملکولی ۳۲۰۰۰ تنها به دوز ۱۰kGy نیاز دارد. هم چنین، بررسی فعالیت ضدباکتری کیتوسان پرتودیده جامد و محلول نشان می دهد، رشد باکتری PC در کیتوسان محلول پرتودیده در دوز ۱۰kGy، معادل رشد باکتری در کیتوسان جامد پرتودیده در دوز ۵۰kGy است. بر اساس طیف های FTIR، تخریب پرتوی کیتوسان در هر دو حالت جامد و محلول از راه شکست پیوندهای گلیکوزیدی انجام می شود. بررسی تغییرات پیوند گلیکوزیدی در این طیف ها تاییدی بر نتایج گرانروی سنجی مبنی بر اثر حلال در کاهش دوز تخریب کیتوسان است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.