بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد دارای ۹۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد :

بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد در ۸۳ صفحه ورد قابل ویرایش

بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد
فهرست مطالب

فصل اول: کلیات ۲

مقدمه ۳

اهمیت و ضرورت فایل ۵

هدفهای فایل ۶

سوالات فایل ۶

تعریف اصطلاحات و مفاهیم کلیدی ۹

حل مساله ۹

فشار روانی ۹

افیون یا مواد مخدر ۱۰

متغیرهای فایل ۱۴

وابستگی به مواد مخدر ۱۴

سبکهای حل مساله ۱۵

مقابله ۱۵

فصل دوم: بررسی مطالعات پیشین ۱۶

۱- چشم انداز تاریخی سود مصرف مواد ۱۷

۲-جنبه های اجتماعی اعتیاد ۱۷

۳- میزان شیوع ۱۸

۴- دیدگاهای مربوطه به سوء مصرف مواد ۱۹

۵- دیدگاه زیست شناختی و فایلی ۱۹

۶- دیدگاه اجتماعی ۲۰

۷- دیدگاه روان تحلیلی ۲۱

۸-دیدگاههای یادگیری و شناختی رفتاری ۲۱

۹- استرس یا فشار روانی ۲۲

۱۰- تحول تاریخی تعریف فشار روانی ۲۳

۱۱- تعریف استرس ۲۷

۱۲- از استرس تا مقابله ۲۸

۱۳- تاریخچه مقابله ۳۰

۱۴- تعریف مقابله ۳۱

۱۵- حل مساله ۳۳

۱۶- تعریف حل مساله و کاربرد های آن ۳۴

۱۷- پیشینه فایلهای انجام یافته ۳۶

۱۸- استنتاج کلی از فایلهای انجام یافته. ۳۹

فصل سوم: ۴۱

۱- روش فایل ۴۲

۲- جامعه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه ۴۲

۴- مقایسه شیوه حل مساله ۴۵

۵- روشهای آماری ۴۶

۶- شیوه اجرای فایل ۴۷

فصل چهارم: نتایج ۴۸

۱-تحلیل تی تست نمرات آزمودنی ها ۵۸

۲- همبستگی بین متغیرها ۶۲

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری وپیشنهادها ۶۶

۱- نتیجه گیری و بحث ۶۷

۲- نتیجه گیری کلی و پیشنهادهایی برگرفته از یافته های فایل ۷۰

۳- محدودیت های فایل ۷۴

۴- پیشنهاداتی برای انجام فایلهای دیگر ۷۵

ضمائم ۷۶

مقایسه شیوه حل مساله ۷۷

پرسشنامه راه های مقابله ۸۰

منابع فارسی ۸۸

منابع انگلیسی ۹۱

بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد
فهرست جداول

فصل چهارم

جدول۱-۴ ویژگیهای جمعیت شناختی کرده معتادین و گروههای عادی ۴۹

جدول ۲-۴ ضریب آلفای زیر مقیاسهای پرسشنامه شیوه های مقابله لازاروس و فولکمن ۱۹۸۵) ۵۰

جدول ۳-۴ میانگین همبستگی های مقیاسهای مقابله ای ۵۱

جدول ۴-۴ آماده های مواد پرسشنامه راههای مقابله ای (آقا یوسفی ۱۳۷۸) ۵۲

جدول ۵-۴ ضریب آلفای کرونباخ و میانگین همبستگی درونی، آیتم ها برای زیر مقیاسهای پرسشنامه راههای مقابله در مصالحه حاضر ۵۶

جدول ۶-۴ ضرایب آلفای کرونباخ و میانگین همبستگی درونی آیتم ها برای زیر مقیاسهای شیوه حل مساله (محمدی ۱۳۷۷)) ۵۷

جدول ۷-۴ ضرایب آلفای کرونباخ، میانگین همبستگی درونی، آیتم ها برای زیر مقیاسهای شیوه حل مساله در مطالعه حاضر. ۵۷

فصل پنجم

جدول ۱-۴ مقایسه میانگین نمرات، انحراف معیار و نمرات T گروه معتاد و گروه غیر معتاد ۵۹

جدول۲-۴ مقایسه نمرات t میانگین و انحراف معیار دو گروه معتاد و غیر معتاد. ۶۲

جدول ۳-۴۵ ضرایب همبستگی پیرسون بین عوامل شیوه حل مساله و مقیاسهای شیوه های مقابله و ضرایب اطمینان آنها. ۶۴

چکیده

فایل حاضر به منظور بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد انجام شده است. در این مطالعه ۲۴۰ نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند.

آ زمودینها شامل دو گروه افراد وابسته به مواد مخدر(۱۲۰ نفر) و افراد عادی ۱۲۰ نفر بودند. برای ارزیابی سبکهای حل مساله مقیاس حل مساله کمیدی و لانگ(۱۹۹۶) و برای ارزیابی شیوه های مقابله پرسشنامه شیوه های مقابله لازاروس و فولکن(۱۹۹۸) مواد استفاده قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمارهای توصیفی و روش آماری آزمون t و ضریب همبستگی استفاده شده است یافته های فایل نشان می دهد که بین افراد معتاد و عادی تفاوتهای معناداری در شیوه حل مساله و شیو ه های مقابله وجود دارد افراد معتاد در شیوه های مقابله ای خود از خویشتن داری، باز برآورد مثبت، جستجوی حمایت اجتماعی، حل مدبوانه مساله و مسئولیت پذیی کمتر استفاده می کنند مقابله آنها بیشتر به صورت شیوه های دوری جویی، اجتناب- گریز و رویارویی می باشد. افراد وابسته به مواد مخدر بیشتر از سبکهای حل مساله و تقریب کمتر سود می برند با توجه به الگوی مقابله ای و سبک مساله معتادن که برای رویارویی با مسایل ریز و درشت زندگی طبیعی و روشهای ناکار آمد ضعیفی می باشد به نظر می رسد که این الگوها زمینه گرایش به اعتیاد، مشکلات اجتماعی و روانشناختی فرد را افزایش داده و در رباطلی را به وجو د می آورند.

کلیات

مقدمه

سوء مصرف مواد یکی از مشکلات بزرگ جوامع بشری است با وجود اینکه تلاشهای زیادی برای کنترل و از بین بردن آن به عمل آمده است ولی هنوز این بلای اجتماعی هر روز قربانیان زیادی می گیرد «مهریار و جزایری ۱۳۷۷ »کشور ایران نیز با دلایل جغرافیایی – اجتماعی – فرهنگی و مسایل دیگر با این معضل روبه رو است و برای کنترل و مقابله با آن هزینه های مادی و انسانی زیادی پرداخته است. این مشکل روانی – اجتماعی چنان همه گیر و شایع می باشد که فایلگران زیادی به مطالعه آن پرداخته و با فایلات فراگیر و همه جانبه ، ابعاد مختلف اعتیاد را بررسی می کنند تا بتوانند راه حل مناسب و قابل قبول برای آن بیابند (کوپر و همکاران، ۱۹۹۲، صالحی، ۱۳۷۱ ) با توجه به آثار زیانبار فردی و اجتماعی سوء مصرف مواد، فایلگران آن را به عنوان نوعی اختلال در نظر گرفته اند و دو سیستم طبقه بندی اختلالات روانی – راهنمایی تشخیص و آماری اختلالات روانی (۱۹۹۴) و نظام بین المللی طبقه بندی اختلالات روانی (۱۹۹۲) بخشهایی را به آن اختصاص دادن و ملاکهای تشخیص خاصی برای شناسایی آنها تعیین کردند گیلدر و همکاران ۱۹۹۶ کاپلان و سادو ۱۹۹۴ یکی از عواملی که برای سوء مصرف مواد و اکثر نظریه های روانشناختی مطرح شده است آسیب پذیری افراد در مقابل مسائل و مشکلات طبیعی و غیر طبیعی زندگی است (گیلدر و همکاران ۱۹۹۶) در زمینه آسیب پذیری) فشار روانی یک موضوع کلیدی است و نظریات گوناگون بر روی آن متمرکز شده و فایلات پیشنهادی در مورد آن انجام پذیرفته است ساراسون و ساراسون ۱۹۸۷،ریو۱۹۹۲) فایلهای نشان داده کار افراد معتاد از استعمال مواد افیونی به عنوان یک روش مقابهل در مقابله چالشهای روز مره زندگی و فشارهای ناشی از آن استفاده می کنند (کوپر و همکاران ۱۹۹۲، گیلد و همکاران ۱۹۹۶، استیل و جوزف ۱۹۸۸ روزنف و همکاران ۲۰۰۰، کارنی و همکاران ۲۰۰۰، آراملی و همکاران ۲۰۰۰).

بسیاری از مصرف کنندگان مواد غیر قانونی بخصوص جوانانی که از دارو نسخه نشده استفاده می کنند به نظر می رسد برای رویارویی با مشکلات زندگی و چالشهای روزانه، از آمادگی لازم برخوردار نبوده و نمی توانند به طور موثر مسائل به وجود آمده را حل کنند(گلید و همکاران ۱۹۹۶).

بحث و نتیجه گیری

پیشنهادها

نتیجه گیری و بحث

هدف فایل حاضر بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابله افراد مصرف کننده مواد در مقایسه با افراد غیر معتاد است در این فایل از پرسشنامه شیوه های مقابله لازاروس و فولکمن (۱۹۹۸، به نقل از آقا یوسفی ۱۳۷۸) و مقیاس سبکهای حل مساله کسیدی و لانگ (۱۹۹۶ به نقل از محمدی ۱۳۷۷) استفاده شد با توجه به اینکه در مقامی زیر مقیاسها ضرایب آلفا از ۵۰/۰ بیشتر هستند بر طبق نظر نونالی به نقل از محمدی ۱۳۷۷ می توان استدلال نمود که به طور کلی هم پرسشنامه شیوه های مقابله و هم مقیاس حل مساله از پایانی لازم برخوردار هستند برای تعیین پایانی هر دو پرسشنامه از ضریب آلفای کربناخ استفاده شد.

داده های حاصل از فایل حاضر نشان می دهند که افراد معتاد رویا رویی با مسایل مشکلات زندگی طبیعی راهبردهای حل مساله مناسب برخوردار نبوده و بیشتر به صورت اجتنابی و به طور ناکار امد عمل می کنند تفاوتهای مشاهده شده در بین دو گروه معتاد و غیر معتاد بیانگر تفاوت زیاد آنها در سبکهای حل مساله می باشد.

-پاسخ سوال اول فایل مبنی بر تفاوت الگوی سبک حل مسأله بی یاوری افراد معتاد نسبت به افراد عادی مثبت است داده های حاصل از فایل نشان می دهند که افراد وابسته به مواد نسبت به افراد عادی بیشتر از سبک حل مساله بی یاوری استفاده می کنند و کارایی مناسبی برای حل مشکلات از خود نشان نمی دهند.

-داده های حاصل از فایل نشان می دهند که پاسخ سوال دوم فایل مبنی بر تفاوت الگوی سبک کنترل حل مساله معتادان نسبت به افراد غیر معتاد منفی است. و نشان می دهد که افراد معتاد و افراد غیر معتاد الگوی سبک کنترل حل مسئله یکسانی دارند و کانون کنترل هر دو گروه تفاوت چندان زیادی با همدیگر ندارند.

-نتایج فایل بیانگر آن است که پاسخ سوال سوم فایل مبنی بر تفاوت الگوی سبک خلاقیت افراد وابسته به مواد نسبت به افراد عادی مثبت می باشد به عبارت دیگر افراد معتاد در رویارویی با مشکلات و مسائل مختلف زندگی فاقد توان برنامه ریزی و راه حلهای مختلف مسایل خویش هستند و کارآمدی لازم را در ایجاد راه حلهای بدیل و حل مدبرانه مسایل ندارند.

– بر اساس داده های این فایل پاسخ به سوال چهارم فایل مبنی بر تفاوت الگوی سبک اعتماد در حل مساله افراد معتاد نسبت به افراد عادی مثبت می باشد به بیانی که دیگر افراد وابسته به مواد مخدر اعتقادی به این ندارند که قدرت و توانمندی لازم برای حل مسایل خود را دارا هستند به نظر معتادان آنها مثل افراد عادی نبوده و قادر به حل مسایل خویش نیستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.