کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه دارای ۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه :

کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه در ۴۶ صفحه ورد قابل ویرایش

کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه
فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… ۶

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶

دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. ۷

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… ۷

فندک……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸

براساس یک نوع طبقه بندی دیگر فندک به سه دسته تقسیم میشود که در زیر توضیح داده شده است…………….. ۸

فندک های شعله ای خود به دو دسته تقسیم میشوند:………………………………………………………………………………….. ۹

مشخصات فنی محصول…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

کد محصول…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۴

شماره تعرفه گمرکی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴

شرایط واردات……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵

بررسی و ارائه استاندارد ملی………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی محصول……………………………………………………… ۱۶

توضیح موارد مصرف و کاربرد……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول………………………………………………………………. ۱۷

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول……………………………………………………………………………….. ۱۷

شرایط صادرات…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

وضعیت عرضه و تقاضا………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۹

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید……………………………………………………………………………………………….. ۱۹

بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا………………………………………………………….. ۱۹

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم…………………………………………………………………………………….. ۲۰

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه…………………………………………………………………………………………………………. ۲۰

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم…………………………………………………………………………………… ۲۱

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم……………………………………………………………….. ۲۲

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور………………………………………………………. ۲۴

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۴

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۵

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس………………………………….. ۲۵

۱- اشخاص حقیقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۵

۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۶

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۷

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۷

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۸

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۳۰

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۳۰

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم……………………………………………………………………………………… ۳۱

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی طرح…………………………………………………………………………………………. ۳۱

میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن……………………………………………………………………………………………… ۳۳

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح…………………………………………………………………………………………………. ۳۴

بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی……………………………………………. ۳۵

-آب…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۵

– برق………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

الف ) برق مورد نیاز خط تولید و تأسیسات…………………………………………………………………………………………….. ۳۶

ب ) برق روشنایی ساختما نها و محوطه………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

تأسیسات سوخت رسانی……………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۷

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی………………………………………………………………………………………………. ۳۷

حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی……………………………………… ۳۸

– حمایت های مالی (واحدهای موجود و طرح ها ) بانکها و شرکتهای سرمایه گذار……………………………………. ۳۹

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۰

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰

سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۱

خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۱

هزینه زمین :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۱

هزینه محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۲

هزینه ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۲

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… ۴۳

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. ۴۳

هزینه حق انشعاب ها :…………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۴

وسایل اداری و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۴

وسایل نقلیه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۴

هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………………………………….. ۴۵

هزینه های پیش بینی نشده…………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۵

هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۶

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… ۴۶

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۷

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

به طور کلی خواص متنوع پلاستیک ها سبب شده که آنها در تمام صنایع بدون استثنا کاربرد فراوانی داشته باشند و این کاربردها روز به روز بیشتر و متداولتر شده و در شرایط بهتری جایگزین مواد طبیعی می شوند .

می توان پیدایش محصولات جدید و نیز ایجاد گسترش فرهنگ استفاده از چنین پدیده ای را نتیجه مستقیم ورود پلاستیک به عرصه زندگی روزمره دانست که به دلیل خواص مناسب امکان استفاده از چنین وسایلی را برای همگان فراهم آورده است.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید فندک آشپزخانه

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

دلایل انتخاب طرح :

امروزه در کشور ما به دلیل رونق صنعت پتروشیمی، ساخت انواع کالای مصرفی و نهایی نیز با رشد روز افزونی روبرو است. به دلیل تولید اکثر پلاستیک های پر مصرف در داخل کشور امکان تولید محصولات نهایی از این موارد فراهم شده است. به نظر می رسد که با توجه به ضرورت عرفی استفاده از چنین وسیله ای و جای داشتن آن در فرهنگ مصرفی عده ای از افراد و طبقات جامعه میتوان به جای اقدام به ورود آن از کشورهای بیگانه و به هدر رفتن ارز مصرفی حاصل به برپایی واحد مشابه که به اندازه کافی دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد، مبادرت ورزید.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۹ نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

فندک

نام کالای مورد نظر فندک آشپزخانه می باشد و جزو کالاهای نهایی به حساب می آید . فندک وسیله ای است که برای تولید جرقه و شعله به کار برده می شود. کاربرد فندک عمدتا برای روشن کردن وسایل گازسوز و نفت سوز میباشد.

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم

تزریق پلاستیک بیشتر از هر فرایند دیگری در تولید محصولات ترموپلاستیک کاربرد دارد . بدین ترتیب به غیر از ساخت قسمتهای پلاستیکی محصول، دیگر قسمتها عمدتا از خارج کارخانه خریداری و مونتاژ میگردد .

بدیهی است که با توجه به سقف تعریف شده سرمایه گذاری در واحدهای صنایع کوچک طراحی یک سیستم صد درصد اتوماتیک و یا پی ریزی واحدی که ساخت تمامی قطعات را مد نظر داشته باشد، غیر ممکن بوده و تنها در مرحله ساخت قطعات پلاستیکی می توان بر اتوماسیون دستگاهها و سیستم های کنترلی تاکید کرد . در هر صورت روش کاربردی تمامی واحدهای مشابه تلفیقی ار ساخت قطعات پلاستیکی و مونتاژ آنها در قسمت های مربوط میباشد.

رشد و تکامل صنایع جهان تا حدود زیادی مرهون رقابت بین واحدهای صنعتی می باشد . در این راستا هر واحد صنعتی با اف زایش کیفیت محصولات خود سعی در کسب سهم بیشتری از بازار دارد و این روند به مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشد کیفی جوامع صنعتی شده است.

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی طرح

انتخاب ظرفیت و برنامه تولید مناسب برای واحدهای صنعتی علاوه بر بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری انجام شده ، عاملی در جهت کسب بیشترین سود ممکن خواهد بود. نظر به اینکه احداث واحد صنعتی مستلزم سرمایه گذاری اولیه ای است که در بعضی موارد تقریبا ثابت است، لذا انتخاب ظرفیت های خیلی کم سودآوری طرح را غیرممکن میسازد. علاوه بر آن در صنایع کوچک، انتخاب ظرفیت های بالا سرمایه گذار را مجبور به تامین سرمایه زیادی میکند که در آن صورت واحد مورد نظر از چهارچوب مطالعات صنایع کوچک و احداث آن فراتر میرود.

حداقل ظرفیت اقتصادی تولید فندکهای آشپزخانه بر اساس واحدهای دارای مجوز عدد در سال میباشد. در این طرح ظرفیت تولید فندک های آشپزخانه برابر عدد در سال انتخاب شده است. در ادامه هزینه های سرمایه گذاری طرح آورده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.