کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال) دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال) :

کارآفرینی تولید کارامل(به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال) در ۳۰ صفحه ورد قابل ویرایش

۱- ۱ مقدمه :

کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می‌آید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می‌آید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند:

– نوشابه سازی (کوکا کولا) – سرکه سازی

– تولید ماءالشعیر

– تولید نان و شیرینی

– کیک کارامل

– تولید فرآورده‌های گوشتی

– تولید انواع سُس

از کارامل خشک در مخلوط‌های خشک استفاده می‌شود. بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابه‌های کولادار و محصولات نانوائی مصرف می‌شود.

۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کارامل

محل اجرا :

۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کارامل می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

۱ – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۱۲ نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

رنگ کاراملی :

به منظور بررسی رنگ ملاس چغندر قند و امکان جایگزینی آن با کارامل مصرفی صنایع غذایی، به ویژه نوشابه سازی، مقداری از ملاس رقیق شده، پس از تنظیم pH، از یک ستون رزین آمبرلایت به عنوان رزین جاذب ترکیبات رنگی گذرانده شد، و رنگ آن به کمک الکل اسیدی جدا گردید. بیشترین درصد جداسازی (۷۶.۳%) در شرایط میزان رقت ملاس برابر با ۱۰ درجه بریکس و مقدار رزین برابر ۱۵۰ میلی لیتر به دست آمد. حلال جداسازی، و رنگ جامد به کمک تبخیر توسط خشک کن تصعیدی تولید شد. ویژگی های رنگ تولیدی از جمله قابلیت حل، میزان خاکستر، قند و قدرت رنگ دهی تعیین گردید. هم چنین، پایداری رنگ تولید شده در شرایط مختلف، از جمله pH های اسیدی، دما و نور مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر آن، شاخص های کمی محلول رنگ به کمک دستگاه هانترلب تعیین شد.

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع :

بازدید از محل تولید کارامل

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید کارامل به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.