فایل ماشینهای برداشت چغندر قند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ماشینهای برداشت چغندر قند دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ماشینهای برداشت چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ماشینهای برداشت چغندر قند۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ماشینهای برداشت چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ماشینهای برداشت چغندر قند :

فایل ماشینهای برداشت چغندر قند

مقدمه :

جدا سازی دانه ها از ساقه ها درسرزمینهای مختلف ودرمیان اقوام گوناگون به طرق مختلف صورت می گرفته است. برخلاف شیوه های درو که تعدادشان محدود بود روشهای کوبیدن غلات از تنوع بیشتری برخوردار بوده است که هنوز هم چنین است با وجود اینکه وسایل وابزارهای جدید برای خرمن کوبی ابداع وساخته شده است دربعضی نقاط جهان برای جداسازی دانه از ساقه وکاه، روشهای قدیمی وابتدایی بکار گرفته میشود.

روشهایی چون زدن دسته ای از غلات بر روی چوبی که بصورت افقی قرار گرفته است درنتیجه این ضربه سنبله غله خرد شده ودانه ازآن جدا می گردد و برزمین می ریزد که کاری بسیار سخت وطاقت فرساست ونیاز به نیروی کارگر فراوان دارد. این روش هنوز در برخی از کشورهای فقیر آفریقایی وآسیایی بکار برده می شود. استفاده از گردونه های چوبین که توسط دام کشیده می شود واز دیر باز برای خرمن کوبی متداول بوده است شکل ابتدایی چنین دستگاهی بر روی یک لوح گلین درجنوب بین النهرین بدست آمده است وبه عقیده مورخین نوعی خرمنکوب بوده است درمصرباستان نیز استفاده ازاین نوع گردونه با چرخ پره دار چوبی ویا سنگی متداول بوده است این وسیله به کمک حیوان کار که معمولاً گاو کار می باشندکشیده میشوند. ضربه واره توسط پره های چوبی وسم حیوان وفشار وارده توسط غلتک سبب بر هم شکستن سنبله وآزاد شدن دانه میگردد

هم اکنون نیز می توان گردونه هایی از این نوع را در ایران، هند، پاکستان وبسیاری از کشورهای جهان سوم مشاهده نمود که برای خرمن کوبی بکار می رود. خرمن کوبهای امروزی را می توان به دودسته عمده خرمنکوبهای ساده وکامل تقسیم کرد.

خرمن کوبی دراصل به معنای عمل ساده کوبیدن دانه های خوشه محصول است امّا اصطلاح کنونی آن به معنای دراختیار داشتن فرایندهای جداسازی دانه از کاه گلش است. بعد از جداسازی دانه از کثیفی وچیزهای دیگر، دانه برای استفاده آماده است. برای رساندن دانه ها به حالت مطلوب انجام اعمال زیادی لازم است که همگی این اعمال دریک ماشین انجام می شود. دانه ای که از یک خرمنکوب مدرن خارج می شود باید آماده فروختن وعرضه به بازار باشد (بدون انجام هیچگونه عمل پرداخت یا باد دادن) درسالهای اخیر استفاده ازکمباین با سرعت زیادی درهمه بخشهای بریتانیا به یک وسیله عمومی تبدیل شده است وهر گونه کار ثابت وساکنی اغلب بوسیله کمباین انجام می شود.

اعمال متوالی یک خرمن کوب :

محصول معمولاً بوسیله بالابر خودکار به میان کوبنده وضدکوبنده دربالای دستگاه رسانده میشود. وقتی محصول از میان ایندو ( کوبنده وضد کوبنده ) عبور می کند دانه پاک شده واز خوشه جدا می شود.پس بیشتر دانه ها با پوست داخل سبد ضدکوبنده می افتند وبقیه که همراه با کاه عبور می کنند به روی غربال می ریزند.(شکل ۱A )

دراینحا دانه همراه با پوست وتکه های کوچک کاه ( کاوینگ ) غربال می شود وکاه بوسیله غربالی که درانتهای جلوی دستگاه است خارج می شود. دانه همراه پوست از راه تخته نوسان کننده که روی غربال کلش است عبور می کند. نوسان کننده غربال کلش آنها را به سمت جلو حمل می کند وآنها را از انتهای دستگاه ونیز خروجی کاه خارج می کند. دانه همراه پوست و غین از میان غربال واز طریق دیگر مجموعه غربال ها از قسمت اوّل پرداخت عبور می کند( قابل ذکر است که نوسان کننده دراینجا نوعی نقاله انتقال دهنده نیز است) سپس یک جریان هوای نسبتاً قوی کاه را حرکت می دهد وآنرا روی زمین می ریزد ویا آنرا درون یک کیسه که سوی دستگاه نصب شده است، می ریزد ( که معمولاً اینگونه است )

در اولین قسمت پرداخت، تکه ها ی کوبیده شده خوشه، دانه های بزرگ علف هرز، سنگ و الک می شود ودانه های کوچک علف هرز را روی زمین می ریزد. سپس دانه به سمت پائین ( روی صفحه انتقال دهنده ) حرکت می کند واز آنجا به ته بالابر پرتاب میشود که در آنجا به بالای ماشین جابجا می شود. دانه ممکن است از بالابر مستقیماً از طریق فواره محصول ( لوله خروج ) خارج شود ویا ممکن است از میان چند وسیله به شرح زیر عبور کند:

i)- چاپر وقسمت غربال علوفه که ریشک وخار دانه را می کَنَد ودانه را می ساید.

Ii)-قسمت پرداخت دوم که دراینجا یک عمل تمیز کردن دیگر روی محصول انجام می شود.

Iii)-غربال چرخانی که محصول را درجه بندی می کند ویک شیب مناسب به حرکت آن می دهد.

ساختمان وکار دستگاه:

تنظیم ها ی لازم دستگاه: برای تراز کردن آسان دستگاه دوتراز الکلی درماشین نصب شده است. یکی درکنار دستگاه ودیگری درعقب دستگاه. بنابراین امکان تراز کردن دردوجهت وجود دارد. اگر دستگاه تراز نباشد ممکن است قسمتی از دستگاه موثر وخوب کار نکنید زیرا دانه بطور یکنواخت درسراسر غربال پهن ومنتشر نخواهد شد وبراحتی بر روی تخته جمع کننده منتقل نمی شود.

خوراک دهنده ها:

انواع خوراک دهنده هایی که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند شامل یک انتقال دهنده کتانی هستند که به یک تخته نازک وباریک منتقل شده است که زیر یک سری چنگالهای نومانی که دارای یک عمل بهم زدن روی یک چرخ قرقره هستند، حرکت می کندوهم چنین جریان محصول را بطرف کوبنده منتقل می کند. شخصی که کوبنده را تغذیه می کند دسته های غله ( ساقه ها )را می برد وبا تکانی که به بازویش می دهد محصول را روی انتقال دهنده پخش می کند.برنده اتوماتیک ساقه اغلب روی خوراک دهنده نصب می شود. امّا معمولاً این مکانیزم روی دستگاههای انگلیسی وجود ندارد. خوراک دهنده ها زحمت وکار را کاهش می دهند( درانجام کار صرفه جویی می کنند) ومعمولاً سرعت کار وسود رسانی را افزایش می دهند.

تجربه نشان می دهد که فایده وسود رسانی خرمنکوب وبازده آن به مقدار زیادی به تغذیه کننده محصول وابسته است. برای بدست آوردن ذخیره بیشتر دو مکانیزم تغذیه کننده ممکن است تغذیه کننده ویا درکل، دستگاه به یک پرتاب کننده بلند تجهیز شود.

کوبنده:

یک نمونه کوبنده که به یک ضد کوبنده فولادی چین دار متصل شده است درشکل(۲A ) نشان داده شده است.

این کوبنده سنگین است وبه عنوان یک فلابویل نیز عمل میکند و در مواقع ضروری انرژی مورد نیاز را تهیه میکند. کوبنده بطور نرمال ۱۰۰۰تا ۱۱۰۰ دور دردقیقه می زند. دراین شرایط برای جلوگیری از سوزه ونرمال باید کوبنده به دقت بالانس شود.

ضد کوبنده :

ضدکوبنده شامل یک استوانه سائیده شده است که بوسیله میله های آهنی پرداخت شده ومفتولهایی، صفحه بندی شده است. ضدکوبنده حول یک ستون ودر قسمت پایین کوبنده قرار گرفته است که معمولاً از دو قسمت قابل پشت ورو شدن که به همدیگر لولا شده اند ساخته شده است.

فاصله بین کوبنده وضد کوبنده بوسیله تعادل پروانه های متصل به قالب ماشین تنظیم میگردد. اگر تنظیم بسیار گسترده باشد دانه از ماشین با کاه منتشر میگردد در حالی که تنظیم بسیار نزدیک منجر به دانه های شکسته وآسیب دیده میگردد.در هنگام کوبیدن غله، فاصله معمول کوبنده و ضد کوبنده درحدود یک اینچ میباشد واین درجایی است که دانه به سطح میرسد ودر محورها ۲/۱اینچ ودرپایین ۴/۱اینچ میباشد. بعد از کاربرد طولانی، هر دوی کوبنده و ضدکوبنده بیشتر از لبه ها در بخش میانی دندانه دار میگردد. وخرمنکوبی کافی نمیتواند بدون از سر گرفتن خرد کننده وطراحی وباز یابی بارهای ضدکوبنده محکم گردد.

کوبنده وضد کوبنده های ساختگی :کوبنده ها اغلب خرمنکوب های آمریکایی از نوع اروپائی آن متفاوت میباشد واین تفاوت در دندانه های فلزی سنگین یا پگ هایی می باشد که پیرامون کوبنده و درداخل ضدکوبنده پیچ ومهره می شود. این کوبنده ها کاه را بیشتر از نوع خرد کننده میشکند. نادر می باشد که همچون نوع خردکننده خوب باشند حتی برای خرمنکوبی های سخت که گاهی اوقات با کمباین مواجه می گردد.

تکان دهنده ها :

کاه ها، پوستال ودانه ها از کوبنده وضد کوبنده به تکان دهنده های کاه عبور می کند. شانه های چوبی درازی وجود داردکه دارای حرکات نوسانی مداوم با میل لنگ درهر طرف می باشد. تکان دهنده ها کاه را در ضربه به طرف بالا وجلو پوست می کند وآنرا در پایان ماشین به بیرون می راند.دانه، پوستال از تکان دهنده ها به زیر صفحه دانه عبور می کنند.

بشقابهای کنترل متعادل بالای تکان دهنده ها آویخته می گردد. این دانه مانع در آن طرف ماشین بوسیله کوبنده به بیرون پرتاب می گردد وهم چنین کاه را از انجام دقیق باز می دارد که دانه بطور کامل از آن جدا نمی گردد.

غربال صفحه ای دارای حرکات متناوب طولانی می باشد که هر چیزی را ممکن می سازد مگر بهم خوردن کاوینگ ها شیب غربالها به طرف رأس جعبه کم می شود جایی که کاوینگ ها آشکار می گردد. جداسازی دانه وپوستال ازکاوینگها بوسیله جریان باد سوم یاتقسیم شده کمک می گردد که تحت غربال عمل می کند واز هر گونه تمایل به مسدود شدگی جلوگیری می نماید.( فایل ماشینهای برداشت چغندر قند
فهرست عددی بلاست های مختلف بیان کننده ترتیبی می باشد که کاربرشان مورد قبول می باشد.)

فایل ماشینهای برداشت چغندر قند
فهرست مطالب :

۱-تکامل ماشینهای برداشت چغندر قند

۲-روشهای برداشت چغندر قند

۳-اصول سرزنی وانواع مختلف آن

انواع کاردهای سرزنی

انواع لمس کننده ها

ارتباط بین کارد ولمس کننده

کنارزدن طوقه یا پاک کننده

تنظیمات واحد سر زنی و پاک کننده

۴-قسمت چغندر کن و نحوه کار آن

چغندر کن های ثابت وسیستم کار آنها

چغندر کن های دوار وسیستم کارآنها

چغندر کن های ارتعاشی وسیستم کار آنها

۵ – انواع ماشینهای برداشت چغندر

الف ماشینهای برداشت چغندر که چغندر را پس از قطع سر در خاک برداشت می کنند

ماشینهای سر زن وانواع آنها

ماشینهای چغندر کن وانواع آنها

خیش چغندر کن

پرت کننده های چغندر

تجهیزات پاک کننده

دستگاههای انتقال دهنده

تجهیزات جمع کننده

ب ماشینهای برداشت چغندر که بر اساس بیرون آوردن و سر زدن کار می کنند

۶– بار کننده ها

۷ – فایل ماشینهای برداشت چغندر قند
فهرست منابع ومآخذ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.