فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید :
فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید
مقدمه:
مساله غذا با توجه به نرخ رشدی بالای جمعیت یکی از مهمترین مسایل جهان است و اگر افزایش جمعیت همگام با افزایش تولید نباشد نتیجه آن فقر، قحطی، گرسنگی و متعاقباً تباهی خواهد بود(۷).
دراین بین آنچه بیش از همه بحرانی است مساله کمبود پروتئین میباشد. قارچهای خوراکی در مقام منابع طبیعی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر، ویتامین ( ویتامینهای A,E,K,D ) و انواع اسیدهای آمینه ضروری میباشند. میزان پروتئین آنها ۳۰%-۲۵% میباشد که همردیف حبوبات و بالاتر از سبزیجات و میوهها قرار گرفته است. قند و نشاسته و کلسترول نیز در آنها پائین است و همین ویژگی سبب شده تا قارچهای خوراکی برای افرادی که دچار بیماری قند هستند، یک غذای مفید محسوب شود.
علاوه بر ارزش غذایی قارچهای خوراکی صرفه اقتصادی تولید آنها نیز مطرح است. قارچهای خوراکی هیچ ضایعاتی ندارند و علاوه بر آن خود یکی از بزرگترین تولیدکنندههای پروتئین در واحد سطح و زمان روی بقایای محصولات کشاورزی هستند(۵). قارچها باعث تجزیه بقایای محصولات کشاورزی نظیر کاه و کلش گندم، خاکاره، برگهای موز و…میشوند، بستر آنها به عنوان غذای دام و حاصلخیزی خاک به کار میرود.
قارچهای خوراکی هیچ رقابتی با گیاهان دیگر ندارند و وابسته به نور نیستند و در طبیعت به صورت وحشی و خودرو در مناطق مختلف کره زمین از کوهستانهای برفگیر تا بیابانهای خشک و کویری و در انواع خاکهای مراتع، جنگلها و مزارع لمیزرع رشد میکنند و در تمام فصول سال، به خصوص در شرایط آبوهوایی مرطوب دیده میشوند. قارچهای کلاهکدار متعلق به راستههای Aphyllophorales, Agaricales و رده Basidiomycetesمیباشند و آن گروه را که خوراکی هستند اصطلاحاً Mushroom و قارچهای سمی را Toad Stool گویند(۶). به نظر متخصصین بهتر است اصطلاح Mushroom به اندامهای گوشتی تولیدکننده اسپور قارچ اطلاق گردد و میتوان گفت ماشرومها یا خوراکیاند (Edible) و یا سمی (Poisonous) .
فایل قارچ خوراکی تکمهای سفید
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه——————————————- ۱
تاریخچه—————————————– ۳
مختصری درباره زندگی قارچها————————- ۴
قارچ خوراکی تکمهای سفید—————————- ۵
خصوصیات مرفولوژیکی —————————– ۵
چرخهزندگی قارچ خوراکی تکمهای سفید——————- ۶
فیزیولوژی قارچ ———————————– ۶
مایه تلقیح(Spawn) ——————————— 7
کمپوست—————————————– ۹
مراحل پرورش قارچ تکمهای سفید———————– ۱۲
آماده سازی بستر ———————————- ۱۲
کاشت اسپان————————————– ۱۴
خاکدهی—————————————– ۱۵
داشت محصول———————————— ۱۶
برداشت محصول———————————– ۱۷
میزان محصول ———————————— ۱۷
منابع ——————————————- ۱۸
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.