بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره :

بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره

– بیان مسئله ( توضیح در مورد ابعاد مختلف موضوع ) :

درختچه خرزهره (Nerium oleander L. ) متعلق به تیره Apocynaceae و بومی نواحی خشک و گرمسیری اروپا و آمریکا است و اغلب در نقاط سردسیر به صورت گیاهی گلدانی ، زمستانها در گلخانه ها نگهداری می شود ، ولی در فصل بهار ، تابستان و پاییز به خارج از گلخانه انتقال می یابد .

تکثیر آن از طریق قلمه انجام می گیرد . بهترین زمان جهت قلمه گیری در بهار و بعد از فصل گل دهی است . قلمه ها را در گلخانه باید در بستری مرطوب و گرم کاشت تا ریشه دهند ، سپس قلمه های ریشه دار به گلدان انتقال یافته ، در خاکهای غنی از مواد آلی ، ، کشت شوند . بعد از ۲ سال خرزهره به گل می نشیند . این گیاه بطوردائم سبز بوده و در فصل پاییز خزان نمی کند . فصل گل دهی خرزهره طولانی و گلهای آن در واریته های مختلف به رنگهای بسیار متنوع یافت شده اند ، نوع ابلق آن از نظر طراحی جالب است . انواع جدیدی از گیاه خرزهره به ایران آورده شده است .از آنجائیکه تکثیر اکثر گیاهان بوسیله بذر باعث هتروزیگوس شده و زمان بلوغ و گلدهی گیاهان طولانی می شود. بنابراین تکثیر به روشهای غیر جنسی ضروری بنظر می رسد و نیز چون هورمونهای اکسینی در ریشه زایی دخیل می باشند پس باید بهترین نوع اکسین و موثرترین غلظت آن نیز تعیین گردد و چون نوع قلمه در ریشه زایی موثر می باشد ضروری بنظر می رسد که انواع قلمه های خشبی و نیمه خشبی و نرم (علفی ) مورد بررسی قرار گیرد . تقریبا تمامی خرزهره هاییکه بوسیله قلمه تکثیر می شوند با استفاده از قلمه های نیمه خشبی حاصل شده اند . حال ما می خواهیم بدانیم آیا با استفاده از هورمون می توان از قلمه های نرم و خشبی نیز استفاده کرد و در صورت مثبت بودن پاسخ چه هورمون اکسینی و چه غلظتی از هورمون بهترین می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.