تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا :
تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
قسمتی از متن:
تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
رابرت سی. هال: متخصص افزایش محصول
ادوارد کا. تویدول ریال متخصص افزایش محصولات علفی
در انتهای ماه جولای ، آب و هوای گرم و خشک ، تکامل محصول سویا ، حدود ۸ روز فراتر از حد طبیعی خود ، سرعت بخشید . در حدود ۸۵ درصد محصول جوانه زد و ۲۵ درصد آن ، شروع به تشکیل پوسته خارجی خود کردند . این ، بر روی موارد زیر بحث می کند : ۱ ) چگونه فشار خشکسالی ، بر پتانسیل محصولات سویا تأثیر می گذارد ۲) چگونه پتانسیل محصولات سویا ، قبل از برداشت ارزیابی می شوند و ۳ ) مصارف متوالی در فصل خشکسالی ، بر سویا ایجاد فشار می کند.
سویاها ، محصولی انعطاف پذیر تر از ذرت هستند که با دوره های مربوط به فشار رطوبت موجود، سازگاری می یابند . همان طور که محل ذرت ، از طریق ایجاد خوشه تا شکوفیایی و افتادن آن کامل می شود حالت رطوبت موجود ، مهم و جدی می شود . برعکس ، محصولات سویا ، به فشار رطوبت ، در طی یک دوره خیلی طولانی و حدودی از مراحل رشد ، عکس العمل نشان می دهند .
تنوعات سویا ، با منطقه جنوبی داکوتا سازگار هستند و از نوع مشخصی می باشند ، در حالیکه تعدادی از مراحل رشد را در همین زمان ، آشکار می سازند . هنگامیکه یک گیاه ، مراحل گل دهی یا تکثیر را آغاز می کند ( R۱ به R۸ ) هنوز ، در حال رشد است . ( مرحله گیاهی ) و می تواند بر گها را ساقه های بیشتری را تولید کند ، این حدود وسیع در مراحل رشد ، به سویاها ، اجازه جبران کمبود خود ، در فصل خشکسالی را می دهد ، هنگامی که رشد ، و در دیگر مراحل رشد ، کاهش یافته است.
پتانسیل محصول سویا ، تحت تأثیر تمام تعداد پوسته ها ، در هر گیاه است ،تعداد لوبیاها در هر تخمدان و وزن آنها در هر لوبیا ( اندازه دانه ) مشخص می گردد.
ترکیب محصول تحت تأثیر قرار گرفته ، بستگی به مرحله تولید و تکثیر ( R ) دارد، هنگامی که فشاری بوجود می آید . مهم ترین مرحله برای پتانسیل محصول آغاز می گرد ، همانطور که محصول ، به مرحله کامل شده مادگی خود می رسد .
( R4 ، مادگی ، در حدود ۴/۳ اینچ ، در یکی از چهار گره بالایی و بر روی ساقه اصلی ، با یک برگ کاملاٌ پیشرفته ، طول دارد ) .
فشار خشکسالی ، در زمان از طریق R4 ، در حد اندکی ، بعد از مرحله R4 ( شروع رویش دانه ، دانه ها دارای طول ۸/۱ اینچ هستند ) ، محصولات موجود را بیش از همین فشار و در هر زمان دیگری از مرحله پیشرفت ، کاهش خواهد داد . در این دوره R45 ( تشکیل دیر هنگام مادگی ) تا حدود R55 (مدت کوتاهی قبل از تشکیل و رشد کامل دانه ) مخصوصاٌ مهم و اساسی است ، زیرا گل دهی متوقف می گردد و می تواند نه به مدت طولانی مادگی های از دست رفته را جبران نماید . مادگی ها و ساقه ها جوان تر ، همچنین، تحت فشار در برابر رشد ناکامل ، استعداد بیشتری را نسبت به مادگی ها و دانه ها ی قدیمی تر دارند .
کاهش محصول در این زمان ، اساساٌ نتیجه فقدان تمام مادگی ، در هر گیاه هستند . بعد از مرحله R56 باید رطوبت مهیا باشد ، اندازه دانه ممکن است ، کاهش محصول را جبران کند . بهر حال ، اندازه دانه ، از نظر ژنتیکی ، محدود می گردد .
روش ارزیابی پتانسیل محصول در سویاها ، بصورت زیر است :
۱ ) محاسبه تعداد گیاهان موجود ، در یک ناحیه آزمایشی کوچک ، در یک مزرعه ( ۱۰۰۰/۱ دانه در هر جریب) .
بصورت اتفاقی ، ده ناحیه را در هر مزرعه انتخاب کنید. طول ردیف های مورد نیاز، برابر با ۱۰۰۰/۱ در هر جریب می باشد که بستگی به فاصله گذاری ردیف ها دارد:
۷۴ پا و ۸ اینچ برای ردیف های ۷ اینچی اندازه گیری می شود.
۵۲ پا و ۲ اینچ برای ردیف های ۱۰ اینچی.
۳۴ پا و ۱۰ اینچ ، برای ردیف های ۱۵ اینچی.
۲۶ پا و یک اینچ برای ردیف های ۲۰ اینچی.
۱۷ پا و ۵ اینچ ، برای ردیف های ۳۰ اینچی.
۱۴ پا و ۶ اینچ ، برای ردیف های ۳۶ اینچی.
۱۳ پا و ۱۹ اینچی ، برای ردیف های ۳۸ اینچی.
ازتعداد گیاهان بدست آمده ، در مرحله چهارم استفاده کنید .
۲ ) تعداد مادگی ها را بر روی ۱۰ گیاه موجود در این ردیف ها محاسبه نمایید و بر روی هر ۵ گیاه ، در پایین این ردیف ها .
در نظر بگیرید تا موقعی که ۲۰ گیاه ، شمارش شده باشد ، عموماٌ بیشتر گیاهان شمارش شده یا بیشتر مکانهای نمونه ای در این مزرعه ، دقت بیشتری را در ارزیابی مزرعه ، بکار خواهند برد .
۳ ) میانگین تعداد مادگی ها ، در هر گیاه ، برای هر ناحیه آزمایشی را محسابه کنید .
۴ ) وزن محصولات درهر جریب ، از طریق این رابطه بدست می آید : Bu/A برابر با تعداد گیاهان ، در هر نمونه است و میانگین X ، تعداد مادگی ها ا در هر گیاه است که به اندازه X0.4024 تقسیم شده از طریق ( ۶۰ ) است .
ارزیابی پتانسیل محصول ، فقط ممکن است برای زمانی کوتاه ، خوب و مناسب باشد . اگر خشکسالی ادامه یابد و باعث کندی رشد مادگی موجود گردید یا مانع از پر شدن دانه شود ، این ارزیابی ممکنست ، مدت زیادی معتبر و مطمئن نباشد .
معمولاٌ یک ارزیابی دقیقتر است . هنگامی که شکل محدودتری را نسبت به تکامل محصول می گیرد . ارزیابی قبل از فقدان برگ ، ممکن است بگوید که آیا محصول باید بصورت دانه برداشت شود ، یا بصورت علفی . ارزیابی دیگری ممکن است نشان دهد که آیا این برداشت محصول توجیه می گرد و اصلاح پذیر است .
سویا ها می توانند بصورت علف خشک یا علف تازه مانده برداشت شوند ، اگرچه مشکلات موجود در محافظت از ساقه های وسیع گیاه ، مشکل تولید علف خشک را بوجود می آورند .
علف خشک سویا ، در حد وسیعی از نظر کیفیت و مطلوب بودن حالت علفی خود متنوع هستند و بستگی به نسبت برگ به ساقه ، سختی ساقه و چگونگی بسته بندی و ذخیره سازی خوب و مناسب دارد.
اگر بصورت علف تازه مانده بکار می روند ، باید ، قبل از انباشتگی به دلیل خشک بودن ، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد مرطوب شوند .
مرحله مطلوب پیشرفت ، برای برداشت ساقه های علفی سویا ، هنگامی است که تخمدانها شکل گرفته اند و برگهای پایینی ، به درستی ، شروع به زرد شدن می کنند .
اطلاعات فایلاتی دانشگاه ایالتی اوهایو ، کیفیت هلفی سویا و علفهای تازه گیاه یونجه ( در جدول ) مقایسه کردند . آزمایشات مربوط به مطلوب بودن این گیاه ، نشان می دهد که ساقه علفی سویا ، از طریق چهار پایان مورد استفاده قرار می گیرد ، اگرچه حیوانات ممکن است ، این علف را با گستردگی بیشتری نسبت به یونجه مصرف کنند ، زیرا ساقه آن سخت است . مقدار بیشتر غیرقابل پذیرش آن می تواند مورد انتظار قرار گیرد .
پیشرفت و زمان بندی رشد گیاه ، گل دهی ، تشکیل و پیشرفت مادگی و پر شدن لانه های وسویا (دانشگاه ایالتی ایوا ) .
کیفیت علفی سویا و یونجه تازه . از دانشگاه ایالتی اوهایو ، گرفته شده است .
Ea |
p |
NDF۲ |
ADF۱ |
پروتئین |
مرحله |
محصول |
۰۲/۱ |
۴۴/۰ |
۲/۳۵ |
۱/۳۱ |
۴/۲۲ |
تشکیل غنچه |
یونجه |
۳۰/۱ |
۳۹/۰ |
۶/۴۸ |
۶/۴۰ |
۲/۱۶ |
ابتدای تشکیل مادگی |
سویاها |
۱ ) ADF – فیبر اسیدی پاک کننده با اندازه قابلیت هضم مقدار پایین ADF قابلیت هضم بالا .
تاثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا
فهرست
تأثیرات فشار خشکسالی بر تولید سویا ……………………………………………………………….
رابرت سی. هال: متخصص افزایش محصول ……………………………………………………….
ادوارد کا. تویدول ریال متخصص افزایش محصولات علفی …………………………………..
آبیاری گیاه سویا ……………………………………………………………………………………………
تنوع سویا و انواع محل رشد ساقه …………………………………………………………………….
ارتباط گیاه – آب……………………………………………………………………………………………
فایل در مورد مدیریت آب مخصوص آبیاری سویا …………………………………………….
خاکهایی با بافت سخت و پوسته مانند ………………………………………………………………..
پیشنهاداتی در مورد مدیریت آب مخصوص آبیاری ………………………………………………
خاکهای عمیق با بفت متوسط و نرم ……………………………………………………………………
مراجع ……………………………………………………………………………………………………..
۲) تاریخچه تولید سویا ……………………………………………………………………………………
سویا در فایلات فیزیولوژی……………………………………………………………………………..
۴ ) ساختمان دانه و ترکیب آن ………………………………………………………………………….
ساختمان ………………………………………………………………………………………………………
ترکیب………………………………………………………………………………………………………….
۵-اهلی شدن و گونه های سویا ……………………………………………………………………….
۶ ) ژنتیک سویا………………………………………………………………………………………………
۷ ) فن آوری زیستی …………………………………………………………………………………….
۸ ) انواع بو ته های سویا …………………………………………………………………………………
۹ ) گلدهی و گرده افشانی ……………………………………………………………………………..
۱۰ ) روشهای تلاقی ……………………………………………………………………………………….
۱۱ ) تاثیر طول روز و دما بر روی گلدهی ………………………………………………………….
۱۴-هیپریداسیون به عنوان یک روش اصلاحی………………………………………………………
۱۵ ) تلاقی برگشتی…………………………………………………………………………………………
۱۶ ) هدفهای اصلاح سویا ………………………………………………………………………………
۱-۱۶ ) ازدیاد عملکرد ……………………………………………………………………………………
۲-۱۶ ) رسیدن بموقع گیاه……………………………………………………………………………….
۳-۱۶ ) مقاومت به خوابیدگی وریزش…………………………………………………………………
۴-۱۶ ) مقاومت به بیماریها و نماتد ……………………………………………………………………
بعضی از بیماریهای سویا از این قرارند……………………………………………………………….
۵-۱۶ ) کیفیت و ترکیت دانه …………………………………………………………………………..
۶-۱۶ ) اصلاح واریته های خوراکی وعلوفه ای ………………………………………………..
۷-۱۶ ) اصلاح برای تنش های محیطی………………………………………………………………..
۱۷ ) فرآورده های جانبی ………………………………………………………………………………..
۱۸- مصارف و اقتصاد فر آورده های سویا…………………………………………………………..
۱۹ ) مرکز فایلات و توسعه سبزیجات آسیا ……………………………………………………….
۲۰-نتیجه گیری………………………………………………………………………………………………
گندم…………………………………………………………………………………………………………….
آفتابگردان :…………………………………………………………………………………………………..
برداشت :………………………………………………………………………………………………………
کود مورد نیاز را در سه مرحله استفاده میکند…………………………………………………….
مرحله داشت………………………………………………………………………………………………..
حبوبات ………………………………………………………………………………………………………..
۲۱) منابع……………………………………………………………………………………………………….
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.