مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro) :

مقاله مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۵۷ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر سمانهای رزینی بر استحکام باند برشی با عاج (In vitro)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سمان رزینی
مقاله سمان رزینی self-etch
مقاله استحکام باند برشی
مقاله استاندارد ایزو ۱۱۴۰۵

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به شیوع استفاده از ترمیمهای غیر مستقیم در دندانهای قدامی و خلفی اهمیت سمانهای مختلف دو چندان شده است. سمانهای رزینی جدیدی ارایه شده است که باند آنها بر مبنای سیستم self-etch بوده و به هیچ گونه آماده سازی عاج نیاز ندارند. تضاد اطلاعاتی ثبت شده درباره مقایسه سمانهای سلف اچ ادهزیو وسمانهایی که باندشان بر مبنای استفاده از سیستم اچینگ و باندینگ به صورت جداگانه هستند، لذا به منظور مقایسه استحکام باند برشی سمان Maxcem (Kerr) وسمان RelyX Unicem (3M) با سمان Nexus2 (Kerr) و RelyX ARC (3M) این تحقیق انجام گرفت .
مواد و روش ها: تحقیق به روش تجربی ورودی تعداد ۶۰ مولرسوم کشیده شده افراد ۲۰-۳۰ ساله برای انجام مراحل باندینگ مراجعه کردند انجام گرفت. نمونه ها به طور تصادفی به ۶ گروه تقسیم شد و استوانه های سمانی بر اساس استاندارد ISO/TR 11405 به سطوح عاجی باند گردید: (۱) Rely X ARC (2) Rely X U100 و(۴) Maxcem (3) Single Bond Nexus 2 وOptibond Solo Rely X U100 (5) و Maxcem (6) Single Bond و Optibond Solo. استحکام باند برشی نمونه ها اندازه گیری شد. سپس سطح عاجی هر نمونه توسط استریومیکروسکوپ اندازه گیری و با آزمون Anova مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: تحقیق روی تعداد ۶۰ دندان و ۱۰ نمونه در ۶ گروه انجام گرفت. میزان استحکام باند برشی آن ها بود:
۲.۹۱ MPa (1)±۵۲۷ ۴.۸۳ MPa (2)±۹۳۳ ۱.۱۲ MPa (3)±۳۲۸ ۴.۸۲ MPa (4)±۱۰۴۵ ۲.۲۹ MPa (5)±۵۷۲ ۴.۰۱ MPa (6)±۱۱۷۵ بود(P<0.001) .
نتیجه گیری: میزان نیروی باند برشی در سمانهای total-etch بیشتر از سمانهای self-etch است. همچنین کاربرد اسید اچ و باندینگ در سمانهایself-etch برای سمان maxcem معنادار بودهp<0.05 و باعث استحکام بیشتر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.