مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران :

مقاله بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۲۳ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در پرستاران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرستاران
مقاله فرسودگی شغلی
مقاله کمالگرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کمال گرایی به عنوان سبک شخصیتی در نظر گرفته می شود که در آن افراد برای انجام اعمال بدون نقص تلاش زیادی کرده و معیارهای بالایی برای ارزیابی رفتار در نظر می گیرند. همچنین، فرسودگی شغلی متغیر دیگری است که می تواند در اثر کمالگرایی ناسازگار فرد تشدید شده و پیامدهای نامطلوبی بوجود آورد. از این رو اگر چه کمالگرایی در مشاغلی چون پرستاری می تواند در ارایه خدمات درست و کافی مطلوب به نظر برسد، اما همین ویژگی می تواند منجر به تشدید مشکلاتی چون فرسودگی شغلی در کارکنان و پرستاران شود.
هدف: بررسی رابطه کمالگرایی و فرسودگی شغلی در ۳۴۴ پرستار شهرستان رشت در سال۱۳۸۷ .
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی-همبستگی ۳۴۴ پرستار از بیمارستان های رازی، حشمت، ولایت، پورسینا و امیرالمومنین به صورت تصادفی-خوشه ای انتخاب شدند. برای بررسی کمالگرایی «پرسشنامه کمال گرایی چند بعدی فراست» که در برگیرنده ۴ بعد مثبت و ۲ بعد منفی کمالگرایی است را به کار رفت و در بررسی فرسودگی شغلی از «پرسشنامه فرسودگی شغلی مسلچ و جکسون» استفاده شد. برای تحلیل داده ها هم ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه و مانوا بکار رفت. فرضیه ما این بود که فرسودگی شغلی با ابعاد منفی کمالگرایی رابطه مثبت و با ابعاد مثبت کمالگرایی رابطه منفی دارد.
نتایج: نتایج ضرایب همبستگی نشان داد، فرسودگی شغلی رابطه منفی ای با ابعاد انتظار پدر و مادر، معیارهای شخصی و سازماندهی دارد (به ترتیب: -۰۱۳۱، ۰۱۳۲، -۰۲۲۷، P<0.05) نتایج تحلیل رگرسیون هم نشان داد که تنها، بعد سازماندهی، توانایی پیش بینی متغیر فرسودگی شغلی را دارد (t=-3.555 ،Beta=-0.197 ). بررسی متغیرهای جانبی چون سن نشان داد که سن به عنوان متغیر پیش بینی کننده در ارتباط با متغیر ملاک کمال گرایی در دو گروه جوان تر معنی دار بوده است(p<0.05) .
بحث و نتیجه گیری: این تحقیق نشان داد که با تقویت ابعاد مثبت کمالگرایی چون سازماندهی و معیارهای شخصی می توان فرسودگی شغلی را کاهش داد. همچنین، افراد در اوایل تا اواسط سال های کاریشان کمالگراتر هستند. از این رو شاید بهتر باشد که کمالگرایی این گروه سنی جوان تر را به سمت درست و ابعاد مثبت آن هدایت کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.