پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS) :

پرسشنامه مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی۱ (IARS)

با کمک ابزارهای معتبر و مطرح در حوزه نوجوانان همچون پرسشنامه خطرپذیری نوجوانان۲ ARQ (گالونه، مور، موس و بوید، ۲۰۰۰) و پرسشنامه سیستم کنترل رفتار پرخطر جوانان۳ YRBSS (برنر، کان، کینچن، گرامبام، والن۴ و همکاران، ۲۰۰۴) و در نظر گرفتن شرایط فرهنگی و محدودیت¬های اجتماعی جامعه ایرانی، مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی توسط زاده¬محمدی و احمد آبادی (۱۳۸۸) ساخته شد.

این مقیاس شامل ۳۹ گویه برای سنجش آسیب¬پذیری نوجوانان در مقابل ۷ دسته رفتارهای پرخطر (رانندگی خطرناک، خشونت، سیگار کشیدن، مصرف مواد مخدر، مصرف الکل، گرایش به جنس مخالف و روابط جنسی) است که پاسخگویان موافقت و مخالفت خود را با این گویه¬ها در یک مقیاس ۵ گزینه¬ای از کاملا موافق (۵) تا کاملا مخالف (۱) بیان می¬کنند.

آزمون کفایت نمونه¬گیری کایزر- مایر- اولکین (KMO) برابر با ۹۵۲/۰ و در سطح بسیار مطلوب و رضایت-بخش بود و آزمون کرویت بارتلت از نظر آماری معنادار بود (زاده¬محمدی و احمدآبادی، ۱۳۸۸).

با توجه به شرایط اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی و شیوع گسترده برخی از رفتارهای پرخطر که در مقیاس خطرپذیری نوجوانان ایرانی (IARS) ذکر نشده است، زیر مقیاس قلیان کشیدن با ۷ گویه توسط کُر (۱۳۹۲) به مقیاس اصلی اضافه گردید. و بدین ترتیب تعداد کل گویه¬های مقیاس به ۴۶ گویه افزایش یافت.

روایی محتوای گویه¬های افزوده شده توسط جمعی از اساتید مشاوره و روانشناسی مورد تایید قرار گرفته است و ضریب آلفای ۹۲/۰ نشان دهنده همسانی درونی بالای زیر مقیاس قلیان گشیدن است. نتایج آزمون کفایت نمونه¬گیری کایزر- مایر- اولکین (KMO) برابر با ۹۳۱/۰ و در سطح بسیار مطلوب بود و آزمون کرویت بارتلت (۱۴۳/۱۳۷۰۷) از نظر آماری معنادار بود.

مقدار آلفای کرونباخ این برای پرسشنامه برای مقیاس رانندگی خطرناک ۷۱/۰، خشونت ۷۴/۰، سیگار کشیدن ۹۲/۰، مصرف مواد مخدر ۸۸/۰، مصرف الکل ۹۰/۰، گرایش به جنس مخالف ۸۴/۰، روابط جنسی ۸۴/۰ و کل مقیاس ۹۵/۰ می¬باشد (کُر، ۱۳۹۲).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.