مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان :
مقاله بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۵۱۷ تا ۵۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در توده های بومی ماشک (Vicia sativa)، در شرایط آبی و دیم منطقه لرستان
این مقاله دارای ۱۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماشک
مقاله عملکرد علوفه
مقاله کیفیت
مقاله تجزیه کلاستر
مقاله تنش خشکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی عملکرد و کیفیت علوفه در ۶ توده محلی ماشک، دو آزمایش آبی و دیم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خرم آباد به اجرا درآمد. عملکرد علوفه تر و خشک، ارتفاع بوته و صفات کیفی (درصد قابلیت هضم، درصد پروتئین خام، کربوهیدرات های محلول در آب، فیبر خام، دیواره سلولی بدون همی سلولز ADF، دیواره سلولیNDF و خاکستر کل) در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ اندازه گیری شد. در تجزیه واریانس مرکب دو آزمایش، اثر محیط برای کلیه صفات بجز درصد قابلیت هضم معنی دار بود و متوسط میانگین ژنوتیپ ها در محیط آبی و دیم به ترتیب برای عملکرد علوفه خشک (۲۷۶ و ۲۳۵ تن)، پروتئین خام (۲۴۸ و ۲۱۶ درصد) و کربوهیدرت های محلول (۱۰۹ و ۱۲۹ درصد) بود که نشان دهنده افزایش عملکرد علوفه و درصد پروتئین خام و کاهش کربوهیدرات های محلول در شرایط آبی بود. اثر ژنوتیپ برای عملکرد علوفه، ارتفاع بوته، کربوهیدرات های محلول و درصد NDF معنی دار بود. ضریب همبستگی بین عملکرد علوفه با صفات ارتفاع بوته، درصد کربوهیدرات های محلول و فیبرخام مثبت و با درصد پروتئین خام منفی و معنی دار بود. از طرف دیگر کربوهیدرات های محلول با عملکرد علوفه، ارتفاع بوته، درصد قابلیت هضم همبستگی مثبت و با صفات پروتئین خام، درصد خاکستر و درصد ADF و NDF همبستگی منفی و معنی دار داشتند. در تجزیه کلاستر، ۶ ژنوتیپ در دو گروه قرار گرفتند. در نمودار بای پلات بر اساس شاخصهای پنج گانه مقاومت به خشکی توده های حساس و مقاوم به خشکی از هم متمایز شدند. طلارزان (ازنا) با عملکرد ۳۱ و ۲۷ تن در هکتار علوفه خشک به ترتیب در محیط آبی و دیم برای کشت در دیمزارهای پرباران استان توصیه شد. توده های ترش آباد دورود و فهره الیگودرز به ترتیب با عملکرد ۲۵۵ و ۲۷۲ تن در هکتار علوفه خشک در شرایط دیم به عنوان توده های متحمل به خشکی شناخته شدند و برای کشت در دیمزارهای کم بازده استان معرفی شدند. توده های دورود و باوکی (ازنا) به ترتیب با تولید ۲۳۹ و ۳۰۲ تن در هکتار علوفه در شرایط آبی به عنوان حساس به خشکی و مناسب برای کشت آبی شناخته شدند. در بین توده های یاد شده فهره الیگودرز با دارا بودن ۱۲۷۴ درصد کربوهیدارت های محلول کیفیت علوفه بهتری داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.