مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان :

مقاله تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۴۶۹ تا ۴۸۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر روشهای برش بر رشد و عملکرد جست های Eucalyptus camaldulensis 9616 در خوزستان
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکالیپتوس کامالدولنسیس
مقاله شاخه زاد
مقاله اره موتوری
مقاله تبر
مقاله کاهش جست
مقاله بهره برداری کوتاه دوره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اکالیپتوس کامالدولنسیس ۹۶۱۶ یکی از سازگارترین و مناسبترین گونه های درختی از نظر تولید چوب و سایر فرآورده های فرعی در استان خوزستان به شمار می آید. هدف از این بررسی تعیین ابزار، ارتفاع برش و مدیریت جست گروه ها در جنگل کاریهای دست کاشت اکالیپتوس کامالدولنسیس به روش شاخه زاد است. این پژوهش در ایستگاه تحقیقاتی بیشه زار عباس آباد دزفول بر روی درختان دست کاشت ده ساله اکالیپتوس کامالدولنسیس ۹۶۱۶ انجام و به صورت طرح آماری کرت های دوبار خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار از بهمن ماه ۱۳۸۲ به مدت پنج سال به مرحله اجرا در آمد. وسیله برش در دو سطح اره موتوری و تبر به عنوان تیمار اصلی، ارتفاع برش در دو سطح ۱۵ و ۳۰ سانتی متری به عنوان تیمار فرعی اول و مدیریت جست گروه ها نیز در دو سطح حذف تدریجی جست های ضعیف که در نهایت دو تا چهار جست در هر کنده باقی بماند و شاهد (بدون حذف) به عنوان تیمار فرعی دوم در نظر گرفته شد. کلیه بررسی ها بر روی ۹۰ پایه درخت اکالیپتوس با فاصله کاشت ۳×۳ متر انجام شد. نتایج نشان داد که ظهور جوانه ها بعد از قطع پایه ها در کلیه تیمارها در یک دوره زمانی مشابه اتفاق افتاد. ابزار و ارتفاع برش سبب اختلاف معنی داری در تولید چوب شد، به نحوی که بکارگیری اره موتوری و کاهش ارتفاع (۱۵ سانتی متری) موجب افزایش عملکرد چوب شد. مدیریت جست گروه ها نیز تاثیر معنی داری بر مولفه های چوب، ارتفاع، قطر و نیز تولید سرشاخه های علفی داشت، به طوری که با کاهش تعداد جست ها، عملکرد چوب و رشد قطری افزایش یافت، اما در تیمارهای عدم کاهش جست ها، رشد ارتفاعی و تولید سرشاخه های علفی برتری نشان داد. بررسی اثرات متقابل تیمارها بر مشخصه های مورد ارزیابی نشان داد که بیشترین عملکرد چوب و رشد قطری، مربوط به تیمار قطع به وسیله اره موتوری از ارتفاع ۱۵ سانتی متری و تعدیل جست ها به تعداد ۲ جست در هر کنده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.