کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ دارای ۱۷۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ :
کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
قسمتی از متن:
مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و … تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:
- نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه
- استفاده آسان تر در صنایع مختلف
- حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه
- وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی
- جلوگیری از آلودگی های ثانویه
- کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و …
تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند ۵۰۰ تا ۸۰۰ عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای ۶۴ تا۶۶ درجه سانتی گراد به مدت ۲ تا ۴ دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک ۱۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد است.
پودر نهایی ۲ تا ۴ درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن ۰/۳ تا ۰/۳۵ گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.
شرکت گل پودر تخم مرغ ایران با بکارگیری پیشرفتهترین تکنولوژی تولید پودر تخممرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخممرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.
کارآفرینی طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
فهرست مطالب
چکیده طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴
فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع ………………………………………………………………………………. ۵
۱-۱- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ…………………………………………………………………………………………… ۹
۲-۱- انواع پودر تخم مرغ……………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
مزیتهای استفاده از پودر کامل تخممرغ مخصوص فرآوردههای آردی……………………………………………… ۱۴
۳-۱- نکاتی در مورد تخم مرغ…………………………………………………………………………………………………….. ۲۰
رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟………………………………………………………………………………………….. ۲۸
۵-۱- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند………………………………………………… ۳۳
۶-۱- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی……………………………………………………………… ۳۶
۸-۱- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ………………………………………………………………………………………………. ۴۴
۹-۱- معرفی محصول…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵
۱۰-۱- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ…………………………………………………………………………….. ۴۶
۱۱-۱- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ…………………………………………………………………………. ۴۶
۱۲-۱- قابلیت نگهداری………………………………………………………………………………………………………………. ۴۷
۱۳-۱- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات…………………………………………………………………………. ۴۸
۱۴-۱- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)……………………….. ۴۹
۱۵-۱- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(طرح های در دست اجراء)……… ۴۹
فصل دوم : مروری بر خط تولید محصول………………………………………………………………………………………….. ۵۱
۱-۲- فریز ، یخچالی و خشک کردن (تولید پودر )………………………………………………………………………….. ۵۴
۲-۲- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ………………………………………………………………………….. ۵۵
۳-۲- مروری کلی بر روش تولید………………………………………………………………………………………………….. ۵۸
۴-۲- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید…………………………………………………………………. ۶۳
فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)…………………………………………………………………………………… ۶۵
۱-۳- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز………………………………………………………………………… ۶۶
۲-۳- لیست تجهیزات اداری مورد نیاز………………………………………………………………………………………. ۶۷
۳-۳- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه……………………………………………………………………………………….. ۶۸
۴-۳- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه…………………………………………………………………………… ۶۹
۵-۳- مواد اولیه مور نیاز………………………………………………………………………………………………………………. ۶۹
۶-۳- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی…………………………………………………………………………………………. ۷۰
فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی)……………………………………………………………………………………… ۷۱
۱-۴- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز………………………………………………………………. ۷۲
۲-۴- برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز…………………………………………………………………………….. ۷۳
۳-۴- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه…………………………………………………………………….. ۷۴
۴-۴- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه…………………………………………………. ۷۵
۵-۴- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز……………………………………………………………………………………………. ۷۶
۶-۴- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی…………………………………………………………………………………………. ۷۷
۷-۴- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی………………………………………………………………………………………. ۷۷
۸-۴- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری………………………………………………………………………………….. ۷۸
۹-۴- برآورد سرمایه ثابت……………………………………………………………………………………………………………. ۷۹
۱-۹-۴- هزینه های سرمایه ای…………………………………………………………………………………………………. ۷۹
۲-۹-۴- هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………… ۷۹
۱۰-۴- برآورد سرمایه در گردش………………………………………………………………………………………………….. ۸۰
۱۱-۴- نحوه سرمایه گذاری…………………………………………………………………………………………………………. ۸۰
۱۲-۴- برآورد هزینه استهلاک……………………………………………………………………………………………………… ۸۱
۱۳-۴- برآورد هزینه های تولید سالیانه…………………………………………………………………………………………… ۸۲
۱۴-۴- قیمت تمام شده محصول…………………………………………………………………………………………………… ۸۳
۱۵-۴- محاسبه فروش کل……………………………………………………………………………………………………………. ۸۳
۱۶-۴- محاسبه نقطه سربه سر………………………………………………………………………………………………………… ۸۴
۱۷-۴- محاسبه دوره بازگشت سرمایه……………………………………………………………………………………………. ۸۵
۱۸-۴- سود و زیان ویژه………………………………………………………………………………………………………………. ۸۵
فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ…………………………………………………………………………………………….. ۸۶
موسسه استاندارد و فایلات صنعتی ایران……………………………………………………………………………………….. ۸۸
پیشگفتار……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹۱
ویژگیهای پودر تخم مرغ……………………………………………………………………………………………………………… ۹۳
جدول شماره ۲ ـ حد مجاز آلودگیهای میکروبی پودر تخم مرغ………………………………………………………… ۹۵
۶ ـ بسته بندی و نشانه گذاری……………………………………………………………………………………………………… ۱۱۲
راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)………………………………………………………………………………………… ۱۱۴
اساسنامه……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۷
فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . ……………………………………………………………………………………………. ۱۴۷
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.