اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور دارای ۷۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور :

اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور

اثرات وعوامل مؤثر بر طلاق در خانواده های شهرستان نیشابور
فهرست مطالب :

عنوان : صفحه:

فصل اول : کلیات فایل

مقدمه …………………………………………………………………………………………………………… ۱

بیان مسئله ……………………………………………………………………………………………………… ۳

اثرات و عوارض طلاق ……………………………………………………………………………………. ۶

آثار اجتماعی طلاق ……………………………………………………………………………………….. ۷

عوامل مؤثر بر طلاق ………………………………………………………………………………………. ۹

راه حل مسئله ………………………………………………………………………………………………. ۱۱

اهمیت و ضرورت فایل ……………………………………………………………………………… ۱۳

اهمیت فایل از لحاظ اجتماعی …………………………………………………………………… ۱۵

اهمیت فایل از لحاظ شخصی …………………………………………………………………….. ۱۷

ضرورت فایل ……………………………………………………………………………………………. ۱۸

اهداف فایل …………………………………………………………………………………………….. ۱۹

هدف کلی ………………………………………………………………………………………………….. ۲۰

فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه فایل

مبانی نظری ……………………………………………………………………………………………….. ۲۱

طلاق از دیدگاه اسلام ………………………………………………………………………………….. ۲۷

طلاق از دیدگاه قرآن ………………………………………………………………………………….. ۲۹

طلاق از دیدگاه مسیحیت ……………………………………………………………………………… ۳۱

تاریخچه طلاق …………………………………………………………………………………………….. ۳۳

طلاق و انواع آن …………………………………………………………………………………………. ۳۳

پیشینه فایل ……………………………………………………………………………………………….. ۳۵

مدل …………………………………………………………………………………………………………… ۳۷

فرضیه های فایل ………………………………………………………………………………………. ۳۸

مفاهیم و متغیر ها …………………………………………………………………………………………. ۳۸

فصل سوم : روش فایل

روش فایل ………………………………………………………………………………………………… ۴۰

نحوه انجام کار ……………………………………………………………………………………………. ۴۰

جامعه آمار ی……………………………………………………………………………………………….. ۴۰

جمعیت نمونه و شیوه نمونه گیری …………………………………………………………………. ۴۰

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات

نمودار و جداول مربوط به طلاق ……………………………………………………………. ۶۵-۴۱

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج یافته ها ……………………………………………………………………………………………….. ۶۶

پیشنهادات ……………………………………………………………………………………………………. ۶۹

پرسشنامه ……………………………………………………………………………………………………… ۶۹

منابع و مأخذ……………………………………………………………………………………………….. ۷۰

تیجه گیری:

در پی فایل انجام شده در زمینه ی «عوامل موثر بر طلاق»، اطلاعات به دست آمده از تعداد ۶۰ نفر مطلقه ای که پرسشنامه ای را در مورد آنها تنظیم کرده ایم به شرح زیر تنظیم و طبقه بندی شده است.

با توجّه به یافته های جدول شماره ۱ در خصوص سطح تحصیلات و سن در امر طلاق تأثیر بسزایی دارد که چنانچه تحصیلات و سن فرد مورد نظر کم باشد، حتماً ازدواج بعد از مدّتی منجر به طلاق خواهد شد ولیکن چنانچه فرد به سن قانونی اعلام شده از طرف مراجع قانونی رسیده باشد و از لحاظ سواد و تحصیلات در سطح متوسط یا بالاتر باشد امکان طلاق به طرز چشمگیری کم می شود. در جامعه ی آماری، افراد جوان ۲۹-۲۰ سال حدود ۳۳% جمعیت را تشکیل می دهند. در دیگر فایلات صورت گرفته این نتیجه را تأیید می کند. سن همسر با میزان تحصیلات همسر در میزان طلاق تأثیر بسزایی داشته که با توجه به جدول ۱ سن طلاق گرفته زیر ۴۰ سال و از نظر تحصیلات در سطح پایینی قرار دارند. در تبیین جدول سوم در مورد محل تولد و تعداد فرزند رابطه ای نزدیک وجود دارد که در روستا زندگی می کند. با توجه به فرهنگ روستا و نیاز نیروی کار در روستا طبیعتاً تعداد فرزندان آمار بیشتری به خود اختصاص می دهد ولی در شهر به دلیل شهرنشینی و پاره ای مشکلات اقتصادی و سکونتی این آمار به چشمگیری پایین می آید و کمی فرزند در شهر این امکان را متأسفانه به شهری ها می دهد که خیلی ساده تر و زودتر به طلاق تن بدهند و با توجه به آمار جدول شماره ی ۵ توزیع فراوانی و آمار طلاق در روستا کمتر (۱۵%) و در شهر بیشتر (۴۸%) می باشد. نتایج به دست آمده در جدول شماره ی ۴ حاکی از آن است که رابطه ی خانوادگی با نحوه ی آشناشدن زوجین ارتباط تنگاتنگی دارد. لذا در این مورد بایستی جوانان ما به سادگی از این مسئله نگذرند و فقط به مسائل ابتدایی اکتفا نمایند. با ایجاد رابطه ی خانوادگی با زوج مورد نظر رفت و آمدها می توان تصمیم درست و عاقلانه ای گرفت که پس از ازدواج دچار بحران نگردید. در مورد میزان درآمد با وضعیت مسکونی زوجین که این هم بی ارتباط به هم نیست و شاید مهمترین مسأله در امر طلاق باشد که بسیار خانواده هایی به خاطر نداشتن منزل مسکونی و کمبود بودجه ی مالی دچار بحران شده و نهایتاً منجر به طلاق شده اند. ضمناً میزان درآمد با شغل همسر ارتباط دارد که اگر چنانچه زوجین شاغل باشند هرچند اجاره نشین باشند باز هم مشکلات کمتری دارند نسبت به کسی که فقط مرد خانواده شاغل است و زن خانه دار.

یادآوری می شود که در کلیه ی جداول دو بعدی به دست آمده در موارد مختلف با استفاده از روش آماری X۲ استخراج شده، فرض H۱ مورد تأیید واقع شده اند و با ۵% خطا و ۹۵% اطمینان قابل قبولند که رابطه ای بین (سن و تحصیل، محل تولد و تعداد فرزند، رابطه ی خانوادگی و نحوه ی آشنا شدن، میزان درآمد و وضعیت مسکن) وجود دارد که با بررسی و بها دادن دستگاه های ذیصلاح به موارد یاد شده امید است جوانان ما بخصوص در شهر نیشابور زندگی خوبی را شروع کنند و هیچگاه دچار بحران و از هم گسیختگی زندگی زناشویی نشوند.

به همان نسبت که جوامع متمدن ماشینی می شوند و روز به روز پیشرفت آنها در زمینه ی علوم و تکنولوژی افزوده می شود میزان اختلافات در میان خانواده ها افزایش می یابد متأسفانه آمار طلاق بالا می رود.

در جامعه ی ما آمار طلاق روز به روز افزایش می یابد. ایران از نظر آمار طلاق مقام چهارم را در سطح جهان داراست. حال سئوال این است که یک کشور مسلمان با سطح فرهنگی بالا باید این همه خانواده های نابسامان را در خود جای دهد؟ در جواب باید گفت علّت بالا رفتن آمار جدایی در سطح کشور ما و نابسامان شدن خانواده ها آن هم در حالیکه سطح تفکّر خانواده ها بالا رفته این است که در جوامع متمدّن امروزی ما زنان قدیمی یاد گرفته اند باید با رخت سفید به خانه ی شوهر رفت و با کفن سفید برگشت.

سطح توقّع مردان و زنان ما امروز بیش از توقّع زنان و مردان در گذشته است. متأسفانه پیشرفتهای جامعه ی ماشینی امروز عاطفه ها را در خانواده ها کمرنگ تر از گذشته کرده و قید و بندهایی که خانواده ها را به هم می پیوست گسسته است. عوامل متعدد دیگری از جمله دخالت های نابه جای اطرافیان نیز می تواند عاملی برای از هم پاشیدگی خانواده ها باشد. عدم وفاداری مردان به زنان خود، هوس بازیها، اعتیاد به مواد مخدر نیز از عوامل ویران کننده ی آشیان گرم خانواده هاست.

عوامل متعددّی در نابسامانی های خانواده ها دخیلند که در این فایل ارائه شده است. امید است با بررسی مشکلاتی که در این فایل به آنها اشاره شده است و هم چنین پیگیری مسئولان و دادن آگاهی و راه و رسم زندگی زناشویی به دختران و پسران ما در سطح مدارس به عنوان یک واحد درسی این معضل جامعه ی ما از بین برود و روزی برسد که شاهد چشمگیر آمار طلاق در سطح جامعه ی خود باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.