جهانگردی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جهانگردی دارای ۲۰۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جهانگردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز جهانگردی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جهانگردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جهانگردی :

جهانگردی

پیشگفتار

در سالهای اخیر در ایران مجموعه های بسیار متشکل ازمجموعه های فرهنگی – ورزشی – تجاری مخصوص محصولات ودستاوردهای محلی و فروش مستقیم آنان به مردم ساخته و یا در دست اجراست، ولی در تمام این مجموعه ها یک خلأیی بین زندگی دلخواه یک فرد و زندگی اجتماعی او وجود دارد و اگرچه زندگی خارج از منزل دنیایی متفاوت از درون است . اما همین ایجاد فاصله است که فرد عدم اعتماد به نفس پیدا می کند، می بینید که نمی تواند با محیط ارتباط برقرار کند .

از جمله مسائل حیاتی هر شهر، وجود فضای عمومی مناسب برای گذراندن اوقات شهروندان به شیوه ای بهینهی باشد ، فضاهایی که هم زمان زیبایی های بصری و معماری ، سازمان دهی مناسب فضایی ، وجود عملکردهای مورد نیاز انسان امروزی را برای گذراندن مفید و بهینه ی وقت وارضای روانی و منطقی او در
بهره وری از این فضا را در بر داشته باشد و بخشی از نیازهای او را به هنگام خستگی از کار و تجربه ی فضاهای کسل کننده و پر ترافیک و شلوغ شهری برآورده سازند. عدم وجود فضاهایی به این منظور در شهرهای ما به جایی رسانده که برای گذران اوقات استراحت خود یا به سرگردانی در خیابان های شلوغ و پرترافیک و پردود شهر روی می آورند و یا در گریز از خستگی فضای کار و یا عادت ، کسالت خانه ، به چهار دیواری های بسته دیگری نظیر سینما ، تئاتر ، کافی شاپ و رستوران …. پناه می برند. یک فضای تعریف شده تفریحی می تواند فضای صمیمی و پر تحرکی برای فرد باشد و خلاء ارتباط با اجتماع را نیز برطرف کند . جذابیتی که بسیاری از مناطق شهر تبریز و یا هر شهر دیگر ایرانی که خود دارای قدمتی تاریخی با ویژگیهای اجتماعی و مردمی با آداب اجتماعی و رسومات خاص می باشند. فضاهای ایجاد شده آن منطقه دارای جذابیت های برجسته و منحصر به فرد میشود.

در نظر گرفتن این سایت با عناصر ثابت درون خود مانند دریاچه درختان کهنسال که بر اساس یک نظم طبیعی و خاص کاشته شده یا روییده اند. پستی و بلندی هایی که شیبهای نا منظم و جذابی بوجود آورده، بطوریکه طرح به عنوان یک عنصر اصلی درکنار این عناصر ثابت می خواهد جا باز کند.

حفظ مستمر و تضمین بقاء سیماهای طبیعی منحصر به فرد از هجوم کاربری های بی رویه در سایت مورد نظر گسترش فضای سبز در شیبهای مجاور دریاچه ، جلوگیری از هرگونه بهره برداری یا دخالتهای انسانی زیان آور که موجودیت طبیعی منطقه را به مخاطره می اندازد و فراهم آوری فضاهای همگانی با مناظر زیبا برای گذراندن اوقات فراغت هدف اینجانب در طرح خواهد بود.

قسمتی از متن:

الف) عوامل فیزیک و و شیمیایی آب موثر بر ساختار زیستی و اکولوژیک دریاچه

دریاچه قوریگل در وسعتی معادل ۲ کیلومتر مربع و عمق متوسط ۳ متر حجمی معادل ۶ میلیون متر مکعب آب را در خود جای داده است نوسانات طبیعی آب دریاچه تابع شرایط کلیمایی آن و میزان بارندگی سالیانه در حوزه آبریز بسته دریاچه است و به ۳۰ درصد حجم کل آب دریاچه می رسد و تغییرات طبیعی سطح آب بطور متوسط حدود ۱ متر می باشد. معمولا تحت شرایط نرمال کلیمایی حداکثر آب دریاچه در ماههای اسفند تا اردیبهشت وحداقل آن در ماههای مرداد و شهریور دیده می شود.

فعالیت زیستی دریاچه نیز تابعی از دمای آب محیط بوده و با توجه به تغییرات دمایی محیط بین ماههای اردیبهشت تا آبان صورت گرفته و عملاً فعالیتهای زیستی دریاچه در نیمی از سال فعال است بعلت بسته بودن حوزه آبریز و عدم وجود رودخانه یا چشمه دایمی مهمی برای تغذیه آبی دریاچه ونهایتا تغذیه آبی دریاچه از راه جریانات سطحی و بارش مستقیم به سطح دریاچه تاثیری پذیری دریاچه از حوزه آبریز آن بسیار زیاد بوده و بسیاری از تغییرات عوامل شیمیایی آب تابعی ازوضعیت محیطی حوزه است.

لذا بسیاری از عوامل شیمیایی اب دریاچه با توجه به کیفیت شیمیایی آب که از حوزه به دریاچه جریان می یابد تاثیر مستقیم میپذیرد و عملا هر گونه تغییری در شرایط اکولوژیک یک حوزه تغییراتی در شرایط فیزیک و شیمیایی آب دریاچه و به تبع آن تغییراتی در ساختار اکولوژیک عناصر زنده آنرا بدنبال دارد . تغییرات ناشی ازتقلیل پوشش گیاهی حوزه که در نتیجه دو فعالیت عمده دامداری و کشاورزی صورت می‌گیرد، موجب فرسایش بیشتر حوزه و ورود رسوبات بیشتری به دریاچه می شود و با توجه به حجم کم دریاچه رفته رفته ازعمق دریاچه کاسته شده و چون حجم آب دریاچه تابعی از میزان بارندگی سالیانه است، در سالهای پر باران به سطح دریاچه افزوده میشود. عملاً این تغییر با کاهش عمق متوسط دریاچه همراه بوده و در نتیجه در تابستان با کاهش میزان بارندگی و افزوده شده دمای محیط سطح تبخیر بالا رفته و در نتیجه به نوسانات آب دریاچه بطور سالیانه افزوده
می شود. این فاکتور خود عامل مهمی در عدم پایداری اکولوژیک دریاچه به شمار رفته و موجب تغییرات فاحش در ساختار زیستی آن می گردد.

ب) وضعیت پوشش گیاهی ومطالعات فلورستیک دریاچه قوریگل وحوزه آن

طبق جمع آوری ها و نمونه برداریهایی که از فلور حوزه دریاچه وهمچنین ماکروفیت های دریاچه بعمل آمده است، متجاوز از ۲۸۰ گونه گیاهی در منطقه تشخیص داده شده است که بخش اعظمی از آنها ساختار فلور حوزه شامل تپه ماهورهای اطراف دریاچه و ارتفاعات محاط کننده آنرا بوجود آورده اند.

بخشی از این گیاهان در زمره علفهای هرز و گیاهان مهاجمی قرار دارند که در اثر تبدیل پوشش گیاهی حوزه و تغییر کاربری گسترش یافته اند.

۱) پوشش گیاهی و فلور حوزه دریاچه قوریگل

با توجه به لیست فلورستیک منطقه مشاهده می شود که حدود ۸۹ درصد گونه های گیاهی مربوط به ترکیب فلورستیک حوزه قوریگل بوده و حدود ۱۱ درصد آنرا گیاهان آبزی و نیم آبزی دریاچه و حوزه بلافصل آن تشکیل می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.