پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد :

پروپوزال تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منطقه آزاد

بیان مسأله اساسی فایل به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از فایل) :

توسعه اقتصادی چیست و راه صحیح نیل به آن کدام است؟ این پرسش مکرر تمامی کشورهای توسعه نیافته می­باشد که سالهاست درگرداب توسعه­نیافتگی گرفتارند. اگرچه بسیاری ازاین کشورها درهمان مراحل نخستین توسعه درجا می­زنند و هنوز الگوی مناسب برای توسعه را نیافته­اند اما غالباً به این باور رسیده­اند که هرالگوی مناسب برای نیل به توسعه و هرتعریف صحیحی ازفرآیند توسعه را باید در واژه صنعت و صنعتی­شدن جستجو نمود. مطالعات روستو( Rostow )، کوزنتس ( Kuznets ) و چنری ( Chenery ) و دیگران نشان می­دهد که کشورهای توسعه یافته امروز از طریق صنعتی شدن و گذشتن از مراحل مختلف به این مرحله از توسعه اقتصادی دست یافته­اند. هرچند این نظریه در مورد الگو قراردادن راه توسعه کشورهای صنعتی،امروز برای کشورهای درحال توسعه از نظر طی مراحل مختلف صنعتی شدن مورد انتقاد قرارگرفته شده است، ولی در مورد لزوم صنعتی شدن اختلاف نظری بین اقتصاددانان وجود ندارد.(مجتهد،۱۳۷۰)

امروزه اعتقاد بر این است که مناطق آزاد می توانند تکنولوژی و مدیریت سرمایه را به کشور وارد نموده عوامل تولید داخلی را با علم و دانش فنی نوین تلفیق کرده و کشور را در مسیر توسعه و همسو با اقتصاد جهانی قرار دهند. مناطق آزاد وسیله ای برای ورود به بازارهای جهانی و بهره گیری از برتریهای نسبی اقتصاد داخلی در بازرگانی بین المللی بوده و باید به عنوان تسریع کننده ارتباط اقتصاد ملی با اقتصاد جهانی بکار روند. چنین طرز تفکری موجب می شود که از این مناطق به عنوان ابزاری برای توجیه رفع موانع ضدتوسعه ای یاد گردد (رکن الدین افتخاری و همکاران، ۱۳۸۷).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.