مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب :

مقاله اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران از صفحه ۱۴۷ تا ۱۵۶ منتشر شده است.
نام: اثر استفاده از ذرات ساقه ذرت بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تخته خرده چوب
مقاله ساقه ذرت
مقاله صنوبر
مقاله میزان مصرف چسب
مقاله دمای پرس
مقاله ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق، کاربرد ساقه ذرت دانه ای در تولید تخته خرده چوب بوده است. لذا از مخلوط ساقه ذرت و چوب صنوبر (P.nigra) با نسبتهای متفاوت شامل ۱۰۰% و ۰%، ۷۵% و ۲۵%، ۵۰% و ۵۰% و ۲۵% و ۷۵% به ترتیب برای ساقه ذرت و چوب صنوبر و با استفاده از دو دمای پرس ۱۷۰ و ۱۸۰ درجه سانتیگراد و دو میزان مصرف چسب ۱۰ و ۱۲ درصد (بر اساس وزن خشک خرده چوب)، اقدام به ساخت تخته خرده چوب گردید. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که با افزایش دمای پرس از مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته تخته ها کاسته شده است درحالی که با افزایش مصرف چسب، ویژگیهای خمشی تخته ها به نحو معنی داری بهبود یافته است. همچنین با افزوده شدن خرده چوب صنوبر به ترکیب چوبی، مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته تخته ها افزایش یافته است، در شرایطی که از ۵۰ و ۷۵ درصد خرده چوب صنوبر استفاده شده است این ویژگیها حداکثر بوده است. همچنین افزایش دمای پرس و کاهش ذرات ساقه ذرت در ترکیب چوبی باعث بهبود چسبندگی داخلی تخته ها گردیده است. نتایج حاصل از اندازه گیری واکشیدگی ضخامت تخته ها نیز نشان داد که افزایش دمای پرس و میزان مصرف چسب در سطح معنی داری، مقدار واکشیدگی ضخامتی را کاهش داده است. درحالی که با کاهش ذرات ساقه ذرت در ترکیب چوبی، واکشیدگی ضخامتی تخته ها افزایش یافته است. بنابراین در یک نتیجه گیری کلی می توان بیان نمود که از ساقه ذرت در صورتی که بین ۲۵ تا ۵۰ درصد در ترکیب چوبی استفاده شود، با استفاده از دمای پرس ۱۷۰ درجه سانتیگراد و میزان مصرف چسب ۱۰ درصد، امکان تولید تخته هایی با ویژگیهای استاندارد وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.