مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان :

مقاله مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در سالمند از صفحه ۲۳ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه سلامت عمومی سالمندان مقیم / غیر مقیم سرای سالمندان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سالمندان
مقاله سلامت عمومی
مقاله نشانه های افسردگی
مقاله نشانه های جسمانی
مقاله اضطراب
مقاله کارکرد اجتماعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: تحقیق حاضر با هدف مقایسه سلامت عمومی و شاخصه های آن در سالمندان مقیم و غیر مقیم سرای سالمندان انجام شد.
روش بررسی: مطالعه از نوع مقطعی مقایسه ای و شرکت کنندگان در پژوهش ۲۵۴ سالمند (۱۲۷ نفر مقیم سرای سالمندان و ۱۲۷ نفر مقیم جامعه) بودند. شرکت کنندگان به شیوه نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند و در هر گروه ۸۳ زن و ۴۴ مرد به تناسب سهم جنسیت در جامعه قرار گرفتند. مقیاس سلامت عمومی (GHQ-28) که در برگیرنده سلامت عمومی و چهار خرده مقیاس اضطراب، افسردگی، نشانه های جسمانی، و کارکرد اجتماعی است برای جمع آوری اطلاعات مورد استفاده قرار گرفت. از آزمون های t و تحلیل واریانس برای تحلیل نتایج استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد میانگین نمرات سلامت عمومی سالمندان مقیم سرای سالمندان از میانگین نمرات سالمندان مقیم جامعه بیشتر (نمره بالا نشانه سلامت روان پایین) بود و تفاوت مشاهده شده در میانگین ها برای سلامت عمومی و زیر مقیاس های نشانه های افسردگی و جسمانی و اختلال در کارکرد اجتماعی از لحاظ آماری معنادار به دست آمد. اختلال در کارکرد اجتماعی زنان مقیم آسایشگاه بیشتر از مردان بود.
نتیجه گیری: یافته های پژوهش، حاکی از آن است که سالمندان مقیم سرای سالمندان در مقایسه با سالمندان مقیم جامعه نشانه های افسردگی، جسمانی و اختلالات کارکرد اجتماعی بیشتری را تجربه می کنند. از سویی گسترش موسسات نگهداری سالمندی در آینده غیر قابل اجتناب است بنابراین، توجه هر چه بیشتر به شرایط محیط زندگی سالمندان مقیم موسسات ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.