بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش دارای ۱۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش :

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش

  1. چکیده:

با توجه به اینکه صنعت تخته خرده چوب با کمبود مواد اولیه چوبی مواجه می باشد،در این فایل امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش مورد بررسی قرار گرفت.عوامل متغییر این فایل شامل :درصد اختلاط کاه گندم و تراشه روکش راش در ۵ سطح(۰/۱۰۰، ۷۵/۲۵، ۵۰/۵۰، ۲۵/۷۵، ۱۰۰/۰)،درجه حرارت پرس دردو سطح (۱۴۰و ۱۷۰ درجه سانتی گراد).از ترکیب سطوح عوامل متغیر ،۱۰ تیمار و از هر تیمار ۳ تکرار و در مجموع ۳۰ تخته ساخته شد.روکش ها به طول ۵۰ میلی متر و عرض ۲۰ میلی متر و کاه گندم به طول ۴۰ میلی متر بریده شدند.مواد اولیه آماده شده تا۵% رطوبت توسط آون خشک شدند.در ساخت تخته تخته خرده چوب لایه ای، خرده چوب راش در لایه های سطحی و کاه گندم در لایه مغزی به طور مجزا قرار داده شد.خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها بر اساس استاندارد ۶۸۷۹۳ DIN مورد بررسی قرار گرفت.اثر عوامل متغیر روی خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها با استفاده از نرم افزار SPSS با روش تجزیه واریانس بر اساس طرح فاکتوریل تعیین گردید و سپس مقایسه میانگین ها با روش دانکن انجام گرفت.نتایج نشان داد تخته های ساخته شده از ۱۰۰% کاه گندم کمترین مقاومت های مکانیکی و بیشترین جذب آب و واکشیدگی را از خود نشان دادندو تخته های ساخته شده از تراشه های خالص راش بیشترین مقاومت های مکانیکی و کمترین میزان جذب آب و واکشیدگی ضخامتی را دارا هستند.در تخته های ساخته شده با مصرف ۲۵% ،۵۰% و ۷۵% کاه گندم به ترتیب خواص مکانیکی روند کاهشی داشته و جذب آب و واکشیدگی روند افزایشی داشته است.اگر چه در مقایسه با تخته های ساخته شده از تراشه خالص که در واقع از نوع تخته تراشه می باشد که در رده تخته های ساختمانی است و خواص مکانیکی بسیار خوبی دارند،تخته های ساخته شده با مصرف ۲۵ % کاه گندم ، مقاومت های پایین تری دارد اما در مقایسه با تخته خرده چوب معمولی قابل رقابت می باشد.همانطور که انتظار می رفت حرارت پرس از نظر نرم کردن تراشه ها و کاه گندم و گیرایی رزین اثر مثبت داشت.این عامل مثبت باعث گردید که خواص کاربردی تخته های ساخته شده از مخلوط کاه گندم و تراشه راش بهبود یابد. به طوریکه تخته خرده چوبهای ساخته شده که در آن ۲۵% کاه گندم در مغز و ۷۵% تراشه راش در سطوح و با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد پرس شده بودند دارای خواص کاربردی قابل رقابت با تخته خرده چوب های معمولی بودندو به عنوان اپتیمم معرفی شدند.

واژه های کلیدی: تراشه روکش راش، کاه گندم، تخته خرده چوب، چسب اوره فرمالدهید،شکل ذرات

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش
فهرست مطالب

عنوان

فصل اول : مقدمه

۱- کلیات

۱-۱ تعریف تخته خرده چوب

۱-۲ تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان

۱-۳ تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران

۱-۴ مصرف تخته خرده چوب درکشور

۱-۵ نحوه ساخت تخته خرده چوب

۱-۶ مشخصات گیاه شناسی کاه گندم

۱-۷ ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم

۱-۸ اهداف انجام این مطالعه

فصل دوم : سابقه فایل

فصل سوم : مواد و روشها

۳-۱ عوامل متغیر

۳-۲ عوامل ثابت

ارائه تجزیه و تحلیل نتایج

۳-۳ مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی

۳-۳-۱ تهیه ماده اولیه

۳-۳-۲ تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم

۳-۳-۳ تعیین ابعاد کاه گندم

۳-۳-۴ نوع چسب

۳-۴ بررسی خصوصیات رزین

۳-۴-۱ گرانروی رزین

۳-۴-۲ PH محلول رزین

۳-۴-۳ درصد مواد جامد رزین

۳-۴-۴ تعیین وزن مخصوص چسب

۳-۴-۵ تعیین زمان انعقادچسب

۳-۵ آنالیز شیمیایی کاه گندم

۳-۵-۱ تعیین مقدار لیگنین

۳-۵-۲ تعیین مقدار سلولز

۲-۵-۳ تعیین مقدار خاکستر

۳-۶ چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم

۳-۷ هاردنر(کاتالیزور

۳-۸ تشکیل کیک

۳-۹ پرس کردن

۳-۱۰ کلیماتیزه کردن تخته ها

۳-۱۱ تهیه نمونه های آزمونی

۳-۱۲ اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها

۳-۱۲-۱ اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها

۳-۱۲-۲ آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR ) و مدول آلاستیسیته(MOE )

۳-۱۲-۳ آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB )

۳-۱۲-۴ آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( ۲و۲۴ ساعت )

۳-۱۲-۵ آزمایش مقاومت به ضربه

فصل چهارم : نتایج

۴-۱ مقاومت خمشی (MOR )

۴-۱-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR )

۴-۱-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR )

۴-۱-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR )

۴-۲ مدول آلاستیته(MOE )

۴-۲-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE )

۴-۲-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE )

۴-۲-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE )

۴-۳ مقاومت به ضربه (IBS )

۴-۳-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )

۴-۳-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )

۴-۳-۳ تاثیر مستقل درصد اختلاط و درجه حرارت بر مقاومت به ضربه (IBS

۴-۴ چسبندگی داخلی

۴-۴-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB )

۴-۴-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )

۴-۴-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )

۴-۵ جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )

۴-۵-۱ تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )

۴-۵-۲ تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )

۴-۵-۳ تاثیر مستقل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از۲ ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)

۴-۶ جذب آب بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

۴-۶-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 )

۴-۶-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24 )

۴-۶-۳ تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از۲ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)

۴-۷ واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

۴-۷-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از۲ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

۴-۷-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از۲ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

۴-۷-۳ تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

۴-۸ واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب ( TS24 )

۴-۸-۱ تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب(TS24 )

۴-۸-۲ تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز ۲۴ ساعت غوطه وری در آب ( TA24 )

۴-۸-۳ تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

ضمایم

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش
فهرست جداول

جدول ۱-۱ : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای۷۳-۷۷

جدول ۱-۲ : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم

جدول ۱-۳ : بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش
فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال ۱۹۹۵

جدول ۱-۴: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان

جدول ۳-۱ : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش

جدول ۳-۲ : طرح آزمایشات

جدول ۳-۳: تعیین ابعاد کاه گندم

جدول ۳-۴: تعیین ابعاد کاه گندم

جدول ۳-۵: خصوصیات چسب اوره – فرم آلوهید

جدول ۳-۶ : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم

جدول ۳-۷: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته

جدول ۴-۱: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR

جدول ۴-۲ : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR )

جدول ۴-۳: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR )

جدول ۴-۴: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR )

جدول ۴-۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی (MOR)

جدول ۴-۶: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE )

جدول ۴-۷: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE )

جدول ۴-۸: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE )

جدول ۴-۹: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE )

جدول ۴-۱۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته (MOE)

جدول ۴-۱۱: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول ۴-۱۲: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS )

جدول ۴-۱۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول ۴-۱۴: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول ۴-۱۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)

جدول ۴-۱۶: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB )

جدول ۴-۱۷: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB )

جدول ۴-۱۸: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )

جدول ۴-۱۹: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )

جدول ۴-۲۰: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )

جدول ۴-۲۱: میانگین جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

جدول ۴-۲۲: تجزیه واریانس جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )

جدول ۴-۲۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب(WA2 )

جدول ۴-۲۴: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری درآب (WA2 )

جدول ۴-۲۵: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

جدول ۴-۲۶: میانگین جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 )

جدول ۴-۲۷: تجزیه واریانس جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول ۴-۲۸: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول ۴-۲۹: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

جدول ۴-۳۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب ( WA24 )

جدول ۴-۳۱: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول ۴-۳۲: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول ۴-۳۳: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

جدول ۴-۳۴: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب(TS2 )

جدول ۴-۳۵: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

جدول ۴-۳۶: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

جدول ۴-۳۷: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب(TS24 )

جدول ۴-۳۸: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعتغوطه وری در آب (TS24 )

جدول ۴-۳۹: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

جدول ۴-۴۰: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش
فهرست اشکال

شکل ۱-۱: مصرف تخته خرده چوب در کشور

شکل ۱-۲: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در ۵ سال آینده در کشور

شکل ۱-۳: مراحل ساخت تخته خرده چوب

شکل ۲-۱: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک

شکل ۳-۲: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته

شکل ۴-۱: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR )

شکل ۴-۲: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل ۴-۳: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل ۴-۴: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل ۴-۵: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )

شکل ۴-۶: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل ۴-۷: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS )

شکل ۴-۸: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS )

شکل ۴-۹: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS )

شکل ۴-۱۰: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل ۴-۱۱ : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل ۴-۱۲: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )

شکل ۴-۱۳: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

شکل ۴-۱۴: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز ۲ساعت غوطه وری درآب (WA2

شکل ۴-۱۵: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (WA2

شکل ۴-۱۶: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24

شکل ۴-۱۷: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24

شکل ۴-۱۸: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از ۲۴ ساعت غوطه وری در آب (WA24 )

شکل ۴-۱۹: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب(TS2

شکل۴-۲۰: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب(TS2 )…..

شکل۴-۲۱: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲ ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

شکل ۴-۲۲: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از۲۴ ساعت غوطه وری درآب (TS24 )

شکل ۴-۲۳: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از۲۴ ساعت غوطه وری درآب (TS24 )

شکل ۴-۲۴: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از ۲۴ ساعت غو طه وری در آب (TS24 )

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.