مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا :
مقاله کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۷۱ تا ۲۸۰ منتشر شده است.
نام: کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آلوپسیا آراتا
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلوپیشیا آراتا
مقاله کیفیت زندگی
مقاله اختلالات پوستی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: آلوپیشیا آراتا نوعی بیماری مزمن و بدون علامت است که با ریزش مو با لبه های واضح و معمولا گرد مشخص می شود. تغییرات ظاهری ناشی از این بیماری و از دست دادن مو به شکل ناهنجار می تواند به محدودیت آزادی اجتماعی فرد و نهایتا کاهش کیفیت زندگی او منجر شود. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر این بیماری بر کیفیت زندگی این گونه بیماران در شهر بندرعباس انجام شده است.
روش کار: در این مطالعه مورد – شاهد، ۵۰ بیمار مراجعه کننده به کلینیک پوست بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس پس از تایید بیماری آنها توسط متخصص پوست به عنوان مورد و به ازا هر مورد یک نفر از همراهان بیماران مراجعه کننده به درمانگاه که بر اساس سن، جنس و سطح تحصیلات جدا شده بودند، به عنوان شاهد انتخاب شدند. شدت بیماری بر اساس روش oslen/Canfield، وسعت درگیری و سایر اطلاعات دموگرافیک جمع آوری شد و کیفیت زندگی آنها با استفاده از پرسشنامه کیفیت زندگی سازمان جهانی بهداشت WHOQOL/BREF مورد سنجش قرار گرفت. داروها پس از جمع آوری توسط نرم افزار SPSS 16 و به کمک روش توصیفی، آزمونهای کای اسکوئر و t مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: نتایج حاکی از تفاوت معنی دار در سلامت روانی و روابط اجتماعی در گروه مورد نسبت به گروه شاهد بود (P<0.05)، اما در سایر جنبه های کیفیت زندگی تفاوت معنی داری مشاهده نشد. میانگین ابعاد کیفیت زندگی در بعد سلامت روانی و اجتماعی در مردان بطور معنی داری کمتر از آن در گروه شاهد بود. در حالی که در هیچکدام از ابعاد کیفیت زندگی زنان مورد و شاهد تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که گرچه این بیماری با هر شدت و هر سنی می تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. اما شدت تاثیر آن در مردان بیشتر از زنان است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.