مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶ :
مقاله الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۹۷ تا ۳۰۴ منتشر شده است.
نام: الگوی آنتی بیوگرام عوامل باکتریال ایجادکننده باکترمی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکترمی
مقاله کودکان
مقاله آنتی بیوتیک ها
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: یکی از عوامل مهم و شایع مرگ و میر در مراکز پزشکی اطفال باکترمی است که به وسیله انواع مختلفی از باکتریها ایجاد می شود. با توجه به تفاوت سویه های پاتوژن در مناطق مختلف و افزایش مقاومت باکتریها نسبت به آنتی بیوتیک ها، بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی باکتریهای شایع در هر منطقه ضروری می باشد. هدف از انجام این مطالعه، آگاهی از باکتریهای شایع باکترمی و الگوی آنتی بیوگرام آنها در کودکان بستری در بیمارستان کودکان بندرعباس می باشد.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، از میان ۱۹۱۹ کودک که در سال ۱۳۸۶ با احتمال باکترمی در بیمارستان کودکان بندرعباس بستری شده بودند، داده های مورد نیاز شامل اطلاعات جمعیت شناسی، باکتری ایزوله شده، نتایج آزمایش آنتی بیوگرام، تعداد لکوسیت ها و نتیجه آزمایش ESR و CPR کودکانی که آزمایش کشت خون آنها مثبت شده بود، جمع آوری و توسط نرم افزار آماری SPSS 13 تجزیه و تحلیل گردید.
نتایج: میزان شیوع باکترمی در کودکان %۶۴۶ با مرگ ومیر %۱۳۷۳ بود. باکتریهای گرم مثبت بیشترین فراوانی (%۷۸۲) را داشتند. شایعترین عوامل جدا شده به ترتیب استافیلوکوک های کواگولاز منفی (%۷۰۱۶)، کلبسیلا (%۱۳۷۰)، استافیلوکوک آرئوس (%۹۲۵) و اشرشیاکولی (%۶۴۵) بودند. استافیلوکوک کواگولاز منفی بیشترین حساسیت آنتی بیوتیکی را نسبت به آمیکاسین (%۹۰۶۷) و سیپروفلوکسازین (%۸۱۱۶) داشت. استافیلوکوک آرئوس نسبت به سفوتاکسیم و سفالکسین %۱۰۰حساس بود. سیپروفلوکسازین وآمیکاسین دو آنتی بیوتیک کاملا موثر بر روی سویه های کلبسیلا و اشریشا کولی بودند.
نتیجه گیری: با توجه به میزان بالای مرگ و میر ناشی از باکترمی، ضروری است به منظور تجویز رژیم درمانی موثر، نسبت به شناسایی عوامل پاتوژن و الگوی آنتی بیوگرام آنها بیشتر توجه شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.