استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل پی دی اف
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم دارای ۱۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم :

دانلود استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم

در ۱۴۳ صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

چکیده

سنگ یکی از مصالح ساختمانی بسیار قدیمی است. انواع مختلف سنگ را که دارای مشخصات لازم باشند، می توان به عنوان سنگ ساختمانی مورد استفاده قرار داد. سنگ های تزیینی و نمای یکی از منابع مهم کشور ما می باشد. برطبق آمار موجود در سال های اخیر، ایران جزو پنج کشور اول تولید کننده بزرگ سنگ ساختمانی در جهان محسوب می شود. پس باید با دور اندیشی و برنامه ریزی های هماهنگ، مولد و معقول، برای بهبود و توسعه اقتصادی کشور، به صورتی موثر مورد بهره برداری قرار داد. امروزه با رشد جمعیت و توسعه کشور و متعاقب آن تامین فزاینده مسکن و احداث مجتمع های مسکونی، اداری و صنعتی، جایگاه ویژهای را برای اکتشاف و بهره برداری از سنگ های ساختمانی، تزیینی و نما، منظور داشته است. همچنین از سوی دیگر این ذخایر منزلت خاصی را در صدور مواد غیر نفتی و تحصیل ارز، پیدا کرده است. یکی از عوامل عدم عرضه سنگ های تزیینی در جهان نداشتن اطلاعات کافی و شناخت لازم از وضعیت این نوع معادن از لحاظ کمیت و کیفیت می باشد. از مهم ترین اهداف این ، ارائه شرح مصور و اجمالی از صنعت سنگ، با استفاده از یک رویکرد فنی بود و همچنین با توجه به عنوان (روشهای استخراج و فرآوری سنگهای نرم و سخت) سعی شده تا به بررسی عوامل مؤثر در سختی سنگها پرداخته شود و در مورد روشهای استخراج سنگهای تزیینی و کاربرد آنها در موارد مختلف (از نظر نرم و سخت) بررسی های لازم صورت گیرد و در پایان با توجه به کلیه بررسی های به عمل آمده روشهای مناسب برای استخراج انواع سنگهای نرم و سخت پیشنهاد شده است.

فصل اول

مقدمه

۱-۱. تاریخچه کاربرد سنگ

سنگ به عنوان یکی از قدیمی ترین مصالح به شمار می رود و کاربرد آن در بستر زمان با توجه به نیازهای مختلف انسان بسیار متنوع می باشد. برنامه ریزی شهری و عناصر طراحی، سنگفرش سازی، کف سازی و نما کاری بیرونی ساختمان ها، پشت بامها، راه پله ها، بناهای یاد بود ، تزیینات، همه مثال هایی از کاربرد سنگ های گوناگون هستند. همچنین باید به هر آنچه در طول تاریخ به ما رسیده است از قبیل لوح های سنگی، سرستون ها، مجسمه ها، ستون ها وتمامی عناصر معماری که در همه تشکیلات شهری وروستایی یافت می شود توجه داشت. می توان منشاء تمام سنگ های به کاررفته درچنین طرح هایی را در محموله های سنگ استخراج شده ای جستجو کرد که پس از طی مراحل طولانی (انجام فایلات و مطالعه، عملیات معدن و استخراج، آزمایش های فنی، ودر نهایت پردازش و تکمیل) به محصول نهایی مبدل می گردند. گذراندن تمام این مراحل برای برآورده ساختن کامل مقتضیات فنی و زیبای شناسی در کاربردهای مختلف ضروری است.

۱-۲. هدف

هدف از ارائه ، شرح مصور و اجمالی صنعت سنگ با استفاده از یک رویکرد فنی است، به نحوی که خواننده از فایل درباره یک نوع ماده سنگی به سمت کاربرد آن در قالب محصول نهایی هدایت شود. به طور کلی تمامی مراحلی را که نیاز است بر روی یک ذخیره انجام شود تا بصورت یک محصول نهایی قابل کاربرد درآید را بصورت مفید و قابل فهم، شرح داده شده است. این مجموعه مطالب مشتمل بر بخش هایی مجزا می باشد، به این نحو که موضوعات طرح شده به کمک تصاویر و به طور کامل شرح داده شده اند به صورتی که خواننده قادر است با یک نگاه در استخراج سنگهای تزئینی سخت و نرم
فهرست مطالب موضوع مورد نظر خود را پیدا کند.

در واقع هدف اصلی از ارائه این ، بررسی روش های استخراج سنگ های تزیینی سخت و نرم می باشد، که سعی شده به فایل درباره پارامترهای مؤثر در سختی سنگ ها بپردازیم و اینکه کدامیک از سنگ های تزیینی نرم و کدامیک از سنگ های تزیینی سخت می باشند؟ سپس با توجه به سخت و نرم بودن سنگ ها نتیجه گیری کنیم که چه روش هایی برای استخراج سنگ های نرم و چه روش هایی برای استخراج سنگ های سخت مناسب می باشد. همچنین از چه ماشین آلاتی برای پردازش سنگ های نرم و از چه ماشین آلاتی برای پردازش سنگ های سخت باید استفاده گردد؟

۱-۳. سازماندهی

بعد از فصل حاضر ، در سایر فصلها مطالب تنظیم مطالب بصورت زیر تنظیم شده است :

در فصل دوم این ، کلیاتی در مورد سنگ های ساختمانی از قبیل تعریف سنگ های ساختمانی و نما، انواع سنگ های ساختمانی و نما، خصوصیات سنگ های تزیینی و نما، عوامل مؤثر در کیفیت سنگ های تزیینی و نما، مراحل اکتشاف سنگ های تزیینی و نما، روش های اکتشاف سنگ های تزیینی و نما،طرح بهره برداری آورده شده است. که هر کدام از این بخش های ذکر شده خود شامل زیرمجموعه های متعددی می باشند که در سهولت درک این فصل نقش مهمی را ایفاء می کنند.

در فصل سوم که با عنوان مقایسه روش های استخراج و فرآوری سنگ های سخت و نرم می باشد، قسمت هایی از قبیل، روش های استخراج سنگ های ساختمانی ( مکانیزم، محاسن و معایب، و همچنین کاربرد هر یک از این روش ها )، قواره کردن بلوک ها، جداسازی و جابجایی بلوک ها، پردازش سنگ، ماشین آلات و تجهیزات فرآوری می باشد. بطور کلی در این فصل مراحلی را که طی آن سنگ بصورت محصول نهایی در می آید، شرح داده می شود. بعد از این فصل، فصل چهارم با عنوان نتیجه گیری بیان شده است. در این فصل سعی شده به بیان بعضی از مشکلات موجود در صنعت سنگ پرداخته شود و در آخر راه حل هایی جهت رفع بعضی از مشکلات پیشنهاد شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.