بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی دارای ۵۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی :
دانلود دکترا بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
در ۵۴ صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
فهرست مطالب
عنوان صفحه
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
فهرست مطالب آ
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
فهرست جداول ت
خلاصه فارسی ۱
مقدمه و اهداف فایل ۲
۱- ارزش غذائی طیور ۲
۲- سلامت گوشت طیور ۳
۳- سرعت رشد ۳
۴- بازده لاشه ۳
۵-سهولت تغذیه ۳
۶- عدم احتیاج به مرتع ۴
فصل اول:
کلیات ۵
مروری بر بیماری و اپیدمیولوژی کوکسیدیوز ۶
تداخل با سایر بیماریها ۷
راههای انتقال کوکسیدیوز ۱۰
عوامل موثر بر انتقال، بروز و شدت بیماری ۱۲
ایمنیشناسی ۱۳
نشانههای بالینی ۱۳
تشخیص بیماری ۱۴
اهمیت پیشیگری ۱۴
راههای پیشگیری ۱۵
الف ـ بهداشت و مدیریت ۱۵
ب ـ ژنتیک ۱۵
ج ـ استفاده از داروهای شیمایی ۱۶
دـ واکسنها ۱۸
فصل دوم:
مواد و روشکار ۲۰
فصل سوم:
نتایج ۲۳
الف- میزان دفع ااسیست ۲۳
ب ـ وزن بدن ۲۳
پ ـ افزایش وزن بدن ۲۴
ت ـ مصرف غذا ۲۶
ث ـ ضریب تبدیل غذائی ۲۷
ج ـ میزان تلفات ۲۹
فصل چهارم:
بحث ۳۶
خلاصه به زبان انگلیسی ۳۹
منابع ۴۰
بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی
فهرست مطالب
عنوان صفحه
جدول شماره ۱: تآثیر استفاده از دارو (کلوپیدول) و واکسن (ایراکوک) برمیزان دفع ااسیست در جوجههای گوشتی بعد از ایجاد آلودگی تجربی با کوکسیدیا ۳۰
جدول شماره ۲: تاثیر ایجاد آلودگی تجری به کوکسیدیوز و روش کنترل به تنهائی یا بهصورت توام بروزن بدن و میزان افزایش وزن جوجههای گوشتی (گرم) ۳۱
جاول شماره ۳: تاثیر آلودگی تجربی به کوکسیدیوز به روش کنترل به تنهائی یا بصورت توام بر میزان مصرف غذا در جوجههای گوشتی (گرم) ۳۲
جدول شماره ۴: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به کوکسیدیوز و روشهای پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر ضریب تبدیل غذایی در جوجههای گوشتی (گرم /گرم) ۳۳
جدول شماره ۵: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به کوکسیدیوز و روشهای پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر میزان تلفات در جوجههای گوشتی (درصد) ۳۴
به منظور مقایسه اثر استفاده از واکسن ضد کوکسیدیوز (ایراکوک) و داروی کوکسیدیواستات کلوپیدول در کنترل ضایعات ناشی از آلودگی تجربی به بیماری کوکسیدیوز، تعداد ۷۲۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه نر از سویه تجاری Ross 208 به شش گروه تقسیم شدند.
برای تغذیه چهارگروه از جوجه ها (شامل دو گروه شاهد و دو گروه واکسینه شده) از جیره غذایی فاقد داروهای ضد کوکسیدی استفاده گردید. در جیره غذایی دو گروه دیگر به میزان ۲/۰ درصد داروی کلوپیدول به غذا اضافه گردید. در سن ۲۶ روزگی از هر یک از گروههای شاهد، واکسینه شده دریافت کننده دارو، یک گروه از طریق خوراندن سوسپانسیون حاوی مخلوط چهار گونه ایمریا، مورد چالش قرار گرفته و آلوده گردید.
جهت بررسی میزان ااسیست دفع شده از طریق مدفوع، از روز هفتم پس از ایجاد آلودگی تجربی، نمونه های فضولات جمع آوری از نظر میزان OPG مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین نسبت به اندازه گیری شاخص های تولیدی در سنین ۲۱، ۴۲ و ۴۹ روزگی اقدام شد. نتایج بدست آمده نشان دادند که استفاده از دارو (کلوپیدول) یا واکسن (ایراکوک) موجب کاهش معنی دار میزان دفع ااسیست در مقایسه با گروه شاهد گردید (۰۵/۰ )، در حالی که بین دو گروه تحت درمان با دارو یا واکسن تفاوت معنی دار وجود نداشت (۰۵/0P>).
ایجاد آلودگی تجربی موجب کاهش معنی دار میانگین وزن بدن و بازدهی غذا جوجههای آلوده در مقایسه با جوجه های غیر آلوده گردید (۰۵/۰ ). در ارتباط با اثر روش کنترل، نتایج حاصل بیانگر آن می باشند که تجویز دارو یا واکسن ضد کوکسیدی برای جوجه های آلوده سبب افزایش معنی دار وزن بدن (۰۵/۰ ) و بهبود نسبی بازدهی غذا گردید، اما اختلاف بین گروه تحت درمان با دارو (کلوپیدول) و گروه دریافت کننده واکسن (ایراکوک) از نظر شاخص های تولید معنی دار نبود (۰۵/0P>).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.