مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن :

مقاله ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی در حوزه آبخیز بر بهره برداری کمی و کیفی مخزن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حوزه آبخیز
مقاله تغذیه گرایی
مقاله آبخیزداری
مقاله مدل SWAT و بهره برداری از مخزن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مهم ترین اهداف احداث سدها، تامین نیازهای آبی پایین دست حوزه آبخیز با کمیت و کیفیت مطلوب است. بروز پدیده تغذیه گرایی در مخزن ناشی از بار مواد مغذی حوزه آبخیز بالا دست موجب کاهش کیفیت آب مخزن می شود. از سوی دیگر، کاهش بار مواد مغذی حوزه آبخیز در راستای تضمین سطح مطلوب کیفیت آب مخزن می تواند موجب کاهش رواناب ورودی به مخزن سد شود که ممکن است اهداف کمی تامین نیاز آبی پایین دست سد را به مخاطره بیندازد. در این مقاله، از مدل شبیه سازی حوزه آبخیز SWAT برای ارزیابی اثرات اجرای بهترین راهکارهای مدیریتی در کاهش بار فسفر ورودی و کاهش تغذیه گرایی مخزن سد ستارخان در حوزه آبخیز رودخانه اهر چای در استان آذربایجان شرقی به همراه تامین نیاز آبی پایین دست با کمینه سازی هزینه های اجرایی استفاده شده است. بمنظور ارزیابی اثرات بهترین راهکارهای مدیریتی، سناریوهای گوناگون در قالب ترکیب گزینه های گوناگون در حوزه آبخیز تعریف شده است. میزان بار آلودگی فسفر کل ورودی به مخزن در سناریوهای گوناگون شبیه سازی شده و اثر این بار به وسیله مدل چاپرا در مخزن سد تخمین زده می شود. بررسی تامین نیازهای پایین دست با توجه به رواناب ورودی شبیه سازی شده به مخزن از مدل قوانین محدود کننده برای بهره برداری مخزن، استفاده شده است. سناریوهای گوناگون توسعه داده شده با توجه به هزینه های اجرایی، اطمینان پذیری تامین نیاز آبی و شاخص غلظت فسفر کل در مخزن ارزیابی و رتبه بندی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.