پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی دارای ۴۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی :
پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی
مقاوم سازی تیر بتنی
امروزه بحث مقاوم سازی لرزهای سازهها و ساختمانهای موجود به یکی از محوریترین مسایل موجود در مهندسی زلزله مبدل شده است. غالباً ساختمانهایی که نیاز به مقاوم سازی در برابر زلزله دارند در دو گروه عمده قرار میگیرند.
۱- گروه اول ساختمانهایی هستند که قبل از تدوین هر گونه ضوابط لرزهای و یا پس از تدوین آنها اما بدون رعایت آن ضوابط طراحی و ساخته شدهاند و بهرهبرداری از آنها در حال حاضر نیز ادامه دارد.
چنین ساختمانهایی در بیشتر موارد صرفاً برای بارهای ثقلی طرح شده و فاقد هر گونه پایداری لرزهای به ویژه در برابر حرکات قوی و شدید زمین هستند.
۲- در گروه دوم ساختمانهایی قرار میگیرند که مطابق ضوابط لرزهای مشخصی طراحی و اجرا شدهاند و اکنون به علت تغییر آن ضوابط و احیاناً افزایش سطح نیروهای طرح یا تغییر در ضوابط شکلپذیری نیاز به بهسازی دارند.
در کشور ما به دلایل مختلف و به ویژه به علت جنبههای اقتصادی مسئله، در حال حاضر تمرکز بر روی مقاوم سازی ساختمانهای گروه اول است. در در مقاومسازی کلی، کل سیستم سازه با روشهای مختلفی مانند استفاده از دیوارهای برشی، مهاربندها، میان قابها و… به منظور افزایش مقاومت و سختی و نیز تأمین شکلپذیری لازم تقویت و بهسازی میشود.
در سیستمهای سازهای معمول مانند قابهای خمشی و سیستمهای دو گانه، تیرها نقش بسیار مهمی در لرزهبری سیستم دارند. این المانها برای عملکرد مناسب نیاز به شکلپذیری بالا و مقاومت و سختی متناسب با آن دارند. طراح بایستی قبل از اقدام به بهسازی مکانیزم غالب در رفتار تیر داخل سازه مورد نظر را تشخیص داده و سپس متناسب با آن اقدام به انتخاب روش و سپس مقاوم سازی کند. برای مثال چنانچه شکلپذیری خمشی المان تیر پائین باشد، طراح ابتدا بایستی این نوع شکلپذیری را تأمین نموده و در مرحله بعد سعی در تأمین مقاومت برشی در تیر تا لحظه تشکیل مفاصل پلاستیک خمشی نماید.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید تا با مشکل روبه رو نشوید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.