مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 مدل MED3633
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 مدل MED3633 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 مدل MED3633 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 مدل MED3633،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 مدل MED3633 :
مقاله مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd۱۰۳ مدل MED3633 که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله فیزیک پزشکی ایران از صفحه ۵۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر چگالی مختلف بافت بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd۱۰۳ مدل MED3633
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چشمه Pd۱۰۳
مقاله توزیع دوز
مقاله اثر چگالی بافت
مقاله کد مونت کارلو MCNP4C
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: کاربرد کلینیکی چشمه های رادیواکتیو کپسول شده در براکی تراپی، نقش عمده ای را در درمان تومورهای بدخیم موضعی ایفا می-کند. در این تحقیق، اثر چگالی مختلف بافت ها بر توزیع دوز چشمه براکی تراپی Pd103 در فانتوم کروی به شعاع ۵۰ سانتیمتر مطالعه شده است.
مواد و روشها: از آنجا که توزیع دوز جذبی در بافت با چگالی های مختلف، متفاوت است؛ ولی نه آن قدر که با اندازه گیری به خوبی ظاهر شود؛ لذا در محاسبات از کد مونت کارلوی بسیار قوی MCNP4C استفاده کرده ایم تا اثر چگالی بافت های مختلف بدن بر توزیع دوز را بررسی نماییم. چشمه Pd۱۰۳ در براکی تراپی برای درمان سرطان های پروستات، سینه و تومورهای بدخیم مورد استفاده قرار می گیـرد.
نتایج: دوز در اطراف چشـمه ای که در بافت های مختلف فانتوم قرار داده شده محاسبه و ارایه شده است. همچنین پس از محاسبه توابع نامتقارنی و شعاعی دوز، برای وارسی نتایج محاسباتی مقادیر بدست آمده برای F(r, ) با نتایج تجربی ریوارد و مقادیر g(r) در بافت با چگالی ۱۰۴۰۰ گرم بر سانتیمتر مکعب با نتایج ریوارد و لی و همکارانش مقایسه شده است.
بحث و نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که به دلیل وجود قسمت جاذب مرکزی فوتون که از جنس آلیاژ طلا و مس می باشد، در ناحیه متناظر با آن تفاوت دوز نسبی در چگالی های مختلف حایز اهمیت است و در Z=2.4 میلیمتر و Y=0میلیمتر تا حدود ۸۰% درصد نیز می-رسد. همچنین نتایج بدست آمده برای تابع نامتقارنی و تابع شعاعی دوز با نتایج تجربی ریوارد و لی و همکارانش توافق خوبی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.