مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند :

مقاله تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله چغندرقند از صفحه ۲۰۵ تا ۲۱۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر فشردگی خاک بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله دستگاه نفوذسنج
مقاله فشردگی خاک
مقاله عمق توسعه ریشه
مقاله عملکرد ریشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فشردگی خاک باعث کاهش رشد ریشه های موئین، کاهش تهویه خاک و در نتیجه پایین آمدن توان گیاه در جذب عناصر غذایی، آب و کاهش در صد کلروفیل چغندرقند شده، عملکرد و در صدقند را کاهش می دهد. برای بررسی اثر فشردگی خاک بر عملکرد و عیار چغندرقند، نفوذپذیری خاک ۴۰ کرت ۱۰۰ مترمربعی در ۴۰ مزرعه چغندرکاری در شهرستان های همدان، اسدآباد، ملایر و بهار با دستگاه نفوذسنج تا عمق ۸۰ سانتی متر اندازه گیری شد. از سطحی معادل ۱۴۴ متر مربع از هر کرت، نمونه ریشه برداشت و برخی صفات مهم کمی و کیفی آن ها اندازه گیری و تحلیل گردید. نتایج برازش رابطه رگرسیونی چندگانه خطی عملکرد و عیارقند ریشه چغندرقند به عنوان متغیر وابسته با فشردگی خاک در عمق صفر تا هشتاد سانتی متر به عنوان متغیر مستقل نشان داد که فشردگی در لایه ۶۰-۴۱ سانتی متری عمق خاک (متوسط ۴۲ مگاپاسکال)، عملکرد ریشه، محصول قند و محصول قند سفید را به شدت کاهش داد اما فشردگی در لایه۴۰ – ۲۱سانتی متر تاثیری در میزان این صفات نداشت و فشردگی در لایه ۲۰ – ۰ سانتی متر موجب افزایش این صفات نیز شد. در نتیجه، فشردگی بیشتر از چهار مگاپاسکال در عمق صفر تا ۶۰ سانتی متری خاک موجب افت کمی و کیفی محصول چغندرقند خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.