مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK2 بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK2 بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK2 بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK2 بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK2 بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین :

مقاله اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK۲ بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از صفحه ۳۰۵ تا ۳۱۴ منتشر شده است.
نام: اثر CCK-8 و آنتاگونیست گیرنده های CCK۲ بر پرش های ناشی از تزریق نالوکسان در موش های سوری وابسته به مورفین
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کوله سیستوکینین
مقاله مورفین
مقاله وابستگی
مقاله آگونیست کامل
مقاله آنتاگونیست رقابتی
مقاله پرش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ز مینه و هدف: داروهای مخدر از جمله مهم ترین داروهای ضددرد هستند که به طور وسیعی برای کنترل دردهای شدید به کار می روند. یکی از مشکلات استفاده از این داروها، بروز وابستگی جسمی می باشد. مطالعات بسیار کمی به بررسی دخالت نوروپپتید کوله سیستوکینین (Cholecystokinin, CCK) در بروز علایم وابستگی به مخدرها پرداخته اند. به همین منظور در این مطالعه اثر CCK و آنتاگونیست آن بر تعداد پرش های ناشی از وابستگی به مورفین بررسی شد.
مواد و روش ها: در مطالعه تجربی حاضر، به ۶۴ موش سوری سفید نژاد balb/c سه روز متوالی و با فواصل سه ساعته به ترتیب مقادیر ۵۰، ۵۰ و ۷۵ میلی گرم بر کیلوگرم مورفین به صورت زیرجلدی تزریق شد. روز چهارم نیز ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم مورفین به تمام موش ها تزریق گردید. تزریق نالوکسان (۵ میلی گرم بر کیلوگرم) در روز چهارم باعث بروز علایم سندرم محرومیت از جمله پرش های متعدد شد. به گروه های مورد آزمایش مقادیر ۰۱، ۰۳ و ۰۶ میلی گرم بر کیلوگرم از CCK-8 و مقادیر ۰۰۱، ۰۵ و ۱ میلی گرم بر کیلوگرم از LY225910 به همراه مورفین به صورت داخل صفاقی تزریق شد.
یافته ها: تزریق CCK-8 باعث کاهش معنی دار پرش های ناشی از تزریق نالوکسان گردید (p<0.05)در حالی که تزریق LY225910 هیچ اثر معنی داری بر این پرش ها نداشت.
نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که کوله سیستوکینین توانست پرش های ناشی از سندرم محرومیت مورفین را در موش های سوری کاهش دهد و آنتاگونیست اختصاصی گیرنده های CCK۲ تاثیر معنی داری بر این پرش ها نداشت. بر اساس نتایج این مطالعه به نظر می رسد که تحریک گیرنده های CCK۱ در بروز وابستگی به مورفین نقش دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.