بررسی اهمیت اعمال اثر کوپلینگ و اینرسی بر منحنی های تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی با استفاده از یک مطالعه ی شبیه سازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اهمیت اعمال اثر کوپلینگ و اینرسی بر منحنی های تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی با استفاده از یک مطالعه ی شبیه سازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اهمیت اعمال اثر کوپلینگ و اینرسی بر منحنی های تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی با استفاده از یک مطالعه ی شبیه سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اهمیت اعمال اثر کوپلینگ و اینرسی بر منحنی های تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی با استفاده از یک مطالعه ی شبیه سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اهمیت اعمال اثر کوپلینگ و اینرسی بر منحنی های تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی با استفاده از یک مطالعه ی شبیه سازی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین مشکلات تولید از مخازن گاز میعانی، پدیدهی انسداد میعان در نواحی اطراف چاه میباشد. این پدیده که ناشی از افت فشار به زیرفشار نقطه ی شبنم می باشد، موجب ایجاد یک سیستم دو فازی گاز میعان (و یا سه فازی در حضور آب) و در نتیجه ایجاد رقابت بین فازها برای اشغالحفره ها و یا مسیرهای جریان می شود. در نتیجه تولیدپذیری چاه بطور چشمگیری کاهش می یابد.از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر تراوایی نسبی مخازن گاز میعانی می توان به اثر مثبت کوپلینگ و اثر منفی اینرسی اشاره نمود. در این مطالعه باانجام شبیه سازی یک مخزن گاز میعان، به بررسی اثر کوپلینگ و اینرسی بر تولیدپذیری چاه پرداخته شده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد کهچشم پوشی از اثر کوپلینگ موجب می شود که مشکل انسداد میعان بسیار بزرگتر از آنچه که در واقعیت رخ میدهد تخمین زده شود. البته اعمالنمودن اثر اینرسی، از شدت این اختلاف می کاهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.