بررسی رفتار دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ لاستیک هایاتیلن پروپیلن دی ان مونومر استایرن بوتادین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ لاستیک هایاتیلن پروپیلن دی ان مونومر استایرن بوتادین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ لاستیک هایاتیلن پروپیلن دی ان مونومر استایرن بوتادین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ لاستیک هایاتیلن پروپیلن دی ان مونومر استایرن بوتادین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار دینامیکی-مکانیکی نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ لاستیک هایاتیلن پروپیلن دی ان مونومر استایرن بوتادین :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نانوکامپوزیت بر پایه آلیاژ دو لاستیک، اتیلن پروپیلن دی ان مونومر EPDM استایرن بوتادین رابر SBR 80 20 حاوی ۵ و ۱۰ phr نانورس اصلاح شده Cloisite15A در یک سامانه پخت گوگردی معمولی به روش اختلاط مذاب تهیه شد. چگونگی پراکنش نانولایه ها در نمونه های تهیه شده با استفاده از پراش پرتو اشعه ایکس XRD مطالعه گردید. نتایج حاصل نشان دهنده افزایش فاصله بین لایه های نانوصفحات و بیان کننده ساختار بین لایه ای و توزیع آنها در آمیزه می باشد. خواص دینامیکی-مکانیکی نمونه ها با استفاده آنالیز دینامیکی-مکانیکی DMA ارزیابی شدند. نتایج حاصل از آزمون DMA نشان داد که افزایش نانورس در آمیزه، باعث افزایش مدول ذخیره و کاهش فاکتور اتلاف می شود. همچنین با توجه به اینکه فاکتور اتلاف آلیاژ EPDM SBR بدون پخت نیز همانند آلیاژهای پخت شده دارای دو قله می باشد، مشخص شد که آلیاژ EPDM SBR در ترکیب درصد ۸۰ ۲۰ امتزاج ناپذیر می باشد. نتایج حاصل از آزمون کشش نشان داد که استحکام کششی همه نمونه ها با افزایش میزان نانو ذرات خاک رس افزایش می یابد. مطالعه نتایج ازدیاد طول تا پارگی نیز بیانگر افزایش ازدیاد طول تا پارگی همراه با افزایش مقدار نانورس است که این رفتار را می توان به دلیل سرخوردن صفحات نانورس بر روی یکدیگر نسبت داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.