دانش و الگوی تغذیه ای در زنان استان اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دانش و الگوی تغذیه ای در زنان استان اردبیل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانش و الگوی تغذیه ای در زنان استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانش و الگوی تغذیه ای در زنان استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانش و الگوی تغذیه ای در زنان استان اردبیل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و بهداشت اردبیل

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: زنان و بانوان در تهیه غذا و سلامت خانواده نقش اساسی دارند و با توجه به سلیقه خود غذای خانواده را تهیه می نمایند. آگاهی و دانش تغذیه ای زنان می تواند بر وضعیت تغذیه ای خود و خانواده تاثیر بگذارد. این مطالعه با هدف بررسی برخی رفتارهای تغذیه در زنان شهری و روستایی استان اردبیل انجام شد.روش کار: این مطالعه توصیفی – مقطعی درسال ۱۳۸۴ روی ۱۹۷۲ خانم استان اردبیل (۹۸۶ زن شهری و ۹۸۶ زن روستایی) در قالب پروژه تعیین اولویت های محلی از طریق نیازسنجی انجام شد. روش نمونه گیری به صورت تصادفی خوشه ای بود و با استفاده از پرسشگران آموزش دیده و به وسیله پرسشنامه مخصوص در زمینه رفتارهای تغذیه ای (آگاهی، نگرش و عملکرد) اطلاعات جمع آوری شد. نتایج بررسی بوسیله آمارهای توصیفی و مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که اکثر افراد مورد مطالعه صبحانه را در بین وعده های غذایی بااهمیت می دانستند و آگاهی شهری ها بیشتر از روستایی ها بود (p=0.0001). بیش از %۹۰ در شهر و روستا استفاده از نمک یددار را در پخت غذا ترجیح می دادند. زنان شهری بیشتر از زنان روستایی غذای پخته شده را تا وعده بعدی در یخچال نگهداری می کردند (p=0.0003). هم زنان شهری و هم زنان روستایی از روش سرد کردن برای نگهداری سبزیجات استفاده می کردند. زنان شهری بیشتر از زنان روستایی از سبزی یا سالاد همراه غذا استفاده می کردند (p=0.002). پاسخ دهندگان به سوال مفیدبودن مصرف ماهی دودی در زنان روستایی بیشتر از زنان شهری بود (p=0.00008). اکثر زنان استان اردبیل اعلام کردند بهترین زمان افزودن نمک یددار به غذا ابتدای پخت می باشد.نتیجه گیری: نتایج این بررسی نشان می دهد که آگاهی و عملکرد زنان استان اردبیل در اکثر موارد در زمینه تغذیه خوب است و در برخی موارد مثل مفید دانستن مصرف ماهی دودی، چگونگی استفاده از نمک یددار در هنگام تهیه غذا و استفاده از روغن مایع نیاز به آموزش و مداخله دارد.

کلید واژه: دانش، تغذیه، زنان، اردبیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.