مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی :

مقاله نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در جغرافیای طبیعی از صفحه ۶۷ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: نظریه آشوب، فرکتال (برخال) و سیستم های غیر خطی در ژئومورفولوژی
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نظریه آشوب
مقاله فرکتال (برخال)
مقاله سیستم های غیرخطی
مقاله خودسازمانده
مقاله پیچیدگی
مقاله ژئومورفولوژی سیستمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از دیدگاه ژئومورفولوژی سیستمی، برخی سیستم های ژئومورفیک، سیستم های دینامیکی پیچیده غیرخطی هستند که رفتار آشوبناک، تصادفی و غیر قابل پیش بینی دارند. نظریه آشوب در ژئومورفولوژی سعی دارد این سیستم های غیرخطی و بسیار حساس به شرایط اولیه را مورد مطالعه قرار دهد. سیستم های ژئومورفیک در عین حال خود سازمانده بوده و حالت فرکتال (برخال) دارند. این ویژگی را می توان در بسیاری از سیستم های جریانی، حرکت های توده ای، سیستم خاک و زمین های مرطوب ساحلی مشاهده کرد. با استفاده از نظریه آشوب می توان بین فرم (بعد فرکتال) و فرآیند (خودسازماندهی) در پدیده های ژئومورفولوژیک روابطی را برقرار کرد. نظریه آشوب به درک، تحلیل و پیش بینی پذیری سیستم های ژئومورفیک کمک می کند. پیچیدگی سیستم های ژئومورفیک و حالت آشوبناک آن ها به حدی است که نمی توان قواعد اساسی ریاضی و فیزیک را با قطعیت برای آن ها به کارگرفت و در مقیاسی بزرگ تعمیم داد. لذا دیدگاه های جدید سعی دارند برای تحلیل و شبیه سازی رفتار پیچیده سیستم های غیرخطی در ژئومورفولوژی از قواعد ساده و خرد مقیاس (فیزیک و ریاضی) در قالب مدل های سلولی اتومات استفاده کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.