مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری) :

مقاله تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در تاریخ از صفحه ۵۸ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: تحرکات وهابی ها در کرانه های ایرانی خلیج فارس در دوره قاجار (از آغاز تا پایان دوره ناصری)
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وهابی
مقاله قواسم (جواسم)
مقاله بوشهر
مقاله مسقط
مقاله کرانه شمالی خلیج فارس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محمد بن عبدالوهاب دیدگاه جدیدی در مذهب سنی به نام وهابیت ایجاد کرد. وی با محمد بن سعود و بعد از وی با پسرش عبدالعزیز متحد شد و اعراب نجد، عتوبیه و خلیج فارس را به وهابیت دعوت کرد. همزمان با آغاز قرن نوزدهم میلادی وهابی ها در سال ۱۲۰۷ق/۱۷۹۳م. با تصرف احسا به خلیج فارس رسیدند. در سال۱۲۱۷ق/۱۸۰۲م. قبیله قواسم به وهابیت گرایید. در این زمان اغلب بنادر و سواحل خلیج فارس تحت نفوذ جواسم بود. آقا محمدخان بعد از تاجگذاری توجهی به امنیت سواحل خلیج فارس نکرد. این روند بی توجهی ایران به کرانه های ایرانی در دوره پادشاهان بعدی قاجار همچنان ادامه داشت. وهابیون هر لحظه فرصتی بدست می آوردند به سواحل ایران می تاختند و با حکام محلی کرانه های ایرانی علیه حکومت مرکزی متحد می شدند و به ناامنی و اغتشاش در آن نواحی دامن می زدند، تا اینکه در سال ۱۲۸۴ق/۱۸۶۷م. بندر عباس از دست سلطان عمان خارج شد و در سال ۱۳۰۳ق./۱۸۸۵م. ایران با خرید دو فروند کشتی جنگی، اقداماتی برای تامین امنیت خلیج فارس و مبارزه با وهابیون آغاز کرد. در سال ۱۳۰۵ق/ ۱۸۸۷م. با تصرف بندر لنگه توسط ایران وهابیون پایگاه خود را در سواحل ایران از دست دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.