ارزیابی شاخص های چابکی سازمان توزیع برق منطقه سعادت آباد تهران با استفاده از تکنیک تصمیم گیری ارزیابی چند معیاره فازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی شاخص های چابکی سازمان توزیع برق منطقه سعادت آباد تهران با استفاده از تکنیک تصمیم گیری ارزیابی چند معیاره فازی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی شاخص های چابکی سازمان توزیع برق منطقه سعادت آباد تهران با استفاده از تکنیک تصمیم گیری ارزیابی چند معیاره فازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شاخص های چابکی سازمان توزیع برق منطقه سعادت آباد تهران با استفاده از تکنیک تصمیم گیری ارزیابی چند معیاره فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی شاخص های چابکی سازمان توزیع برق منطقه سعادت آباد تهران با استفاده از تکنیک تصمیم گیری ارزیابی چند معیاره فازی :
تعداد صفحات :۲۲
چکیده مقاله:
چابکی این امکان را برای سازمان ها فراهم می آورد که با ارایه پاسخ های سریع، نوآورانه و خلاق، بقای خود را در محیط های پیچیده و دایمادر حال تغییر امروزی تضمین کنن. در همین راستا، تحقیق حاضر درصدد است تا شاخص های اصلی چابکی را در سازمان توسعه برق ایران مورد مطالعه قرار دهد. در ابتدا با استناد به ادبیات موضوعی، چهار معیار اصلی اهرمی کردن اثر افراد و اطلاعات ، روابط همکارانه ، اغنای مشتریان و غالب آمدن بر تغییر انتخاب شدند. پس از طراحی پرسشنامه و تعیین روایی محتوا با نظر متخصصان دانشگاهی، دادههای تحقیق از طریق نظرخواهی از خبرگان سازمان توسعه برق ایران جمعآوری شدند. سپس به منظور تعیین پایایی، سازگاری ماتریسمقایسه های زوجی با روش گوس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی اطلاعات تجزیه وتحلیل شدند. یافته های تحقیق نشان می دهد که، مهمترین معیاردر انتخاب واحد سازمانی چابکتر روابط همکارانه با درجه اهمیت (۰/۳۰۱) است. این در حالی است که در سازمان توسعه برق ایران، روابط همکارانه در رتبه سوم قرار گرفته است. لازم به ذکر است که، معیارهای اهرمی کردن اثر افراد و اطلاعات با درجه اهمیت (۰/۲۷۷)، غالب آمدن بر تغییر با درجه اهمیت (۰/۲۳۸) و اغنای مشتریان با درجه اهمیت (۰/۱۸۴) مهمترین معیارهای بعدی در انتخاب واحد سازمانی چابکتر محسوب میشوند. نتایج حاکی از آن است که، سازمان توسعه برق ایران به منظور حداقلسازی شکاف میان وضعیت موجود و مطلوب چابکی سازمانی باید تمرکز بیشتری بر اولویت شاخص های موثر بر چابکی سازمانی داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.