اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین بر بازار پسندی و برخی خواص کیفی انبه میناب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین بر بازار پسندی و برخی خواص کیفی انبه میناب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین بر بازار پسندی و برخی خواص کیفی انبه میناب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین بر بازار پسندی و برخی خواص کیفی انبه میناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین بر بازار پسندی و برخی خواص کیفی انبه میناب :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
انبه (Mangifera indica L.) یکی از میوه های مهم مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیاست. میوه انبه به دلیل فرازگرا بودن دارای عمر انباری و دوره بازارسانی کوتاه میباشد. تلفات ناشی از فساد عوامل بیماریزا در مرحله ی پس از برداشت باعث میشود که حدود ۲۵ تا ۳۵ درصد این محصولات ضایع شده و در سبد مصرف کنندگان قرار نگیرد. به منظور بررسی اثرات پوترسین بر حفظ خصوصیات کیفی میوه انبه رقم محلی میناب، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با تیمارهای پوترسین (شاهد، ۱/۵، ۳ و ۵ میلی مولار) در سال ۱۳۹۵ در دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان اجرا گردید. شاخصهای کیفی مورد بررسی شامل: سفتی بافت، میزان ویتامین ث، میزان کل مواد جامد محلول، نسبت قند به اسید (TSS/TA)، درصد کاهش وزن و رنگ پوست پس از سه هفته انبارداری اندازه گیری شد. تیمار نیتریک اکسید به طور معنی درای موجب کاهش پوسیدگی گردید. نیتریک اکسید موجب کاهش TSS/TS گردید و بیشترین میزان اسید کل را داشت که بیشترین میزان قند مربوط به شاهد بود. همچنین این تیمار در غلظت ۶ میکرو مولار کمترین میزان کاهش وزن را نشان داد. غلظتهای مختلف این تیمار تاثیر معنیداری در حفظ ویتامین ث نداشتتند. کاربرد تیمار نیتریک اکسید می تواند جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی در تکنولوژی پس از برداشت میوه نارنگی باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.