ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این تحقیق اثرات دوبار اصلاح شیمیایی به همراه نانوکیتوزان بر ویژگیهای ریولوژیک نشاسته جداسازی شده از سیب زمینی واریته آیولا، بررسی گردید. متغیرهای تحت بررسی شامل غلظت مونوکلرواستیک اسید در دو سطح (۶/۷ و ۱۰ ،(نسبت عامل اتصالدهنده(سدیمتریمتافسفات) به نشاسته در دو سطح (۲/۰ و ۳/۰ درصد) و نسبت نانوذره کیتوزان به نشاسته کربوکسیمتیله شده در دو سطح(۱۰ و ۲۰ درصد) بودند. نتایج بدست آمده نشان دادند که مدولهای ذخیره و افت در تمامی نمونهها وابسته به فرکانس بوده و در سراسر محدوده تحت بررسی، مدول افت دارای مقادیر بیشتری نسبت به مدول ذخیره، است. با افزایش غلظت نانوکیتوزان، ویسکوزیته نمونه،ضریب ذخیره و ضریب افت، افزایش قابل توجهی داشت. با افزایش سطح اتصال عرضی، ضریب افت و ضریب ذخیره کاهش مییابد. ایجاداتصالات عرضی، افزایش پایداری در نمونهها را به دنبال دارد. در شرایط تحت بررسی، بالاترین ویسکوزیته در محدوده فرکانس ۰-۱۰۰ Hz مربوط به نمونه در سطح ۶/۷ اتری شدن، ۲/۰ اتصال عرضی و نسبت ۲۰ درصد کیتوزان بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.