ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های عملکردی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

شربت ذرت با فروکتوز بالاHigh Fructose Corn Syrup یک شیرین کننده بی رنگ است که از هیدرولیز نشاسته ذرت با استفاده از فرایندهای آنزیمی اختصاصی ایجاد می شود. این شیربن کننده طبیعی که حاوی درصد بسیار بالایی از قندهایاحیا کننده گلوکز و فروکتوز است در بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده از جمله محصولات آردی تخمیری و غیرتخمیری می تواند به عنوان جایگزین شکر استفاده شود. شربت ذرت با فروکتوز بالا دارای مزایای زیادی در مقایسه با شکر است که آنرا برای تولید کنندگان محصولات نانوایی، کیکها و شیرینی ها جذاب می سازد. از جمله این مزایا شیرینی معادل شکر و یاحتی بیشتر آن، حلالیت بیشتر، قابلیت جذب رطوبت بالا و وجود مونوساکاریدهای احیا کننده و قابل تخمیر می باشد که نهایتا اثرات مثبتی روی ویژگی های کیفی، زمان ماندگاری و فرایند تولید محصولات مختلف نانوایی خواهند داشت. همچنین مقرونبه صرفه بودن و سهولت دریافت و استفاده از این شربت از دیگر دلایل گسترش استفاده از آن در انواع محصولات نانوایی وشیرینی می باشند. در این مقاله استفاده از شربت ذرت با فروکتوز بالا در انواع محصولات آردی تخمیری و غیر تخمیری، درصد جایگزینی آن با شکر، مزایای های عملکردی و عوامل محدود کننده آن در فرایند تولید ارزیابی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.