نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نانوامولسیونهای غذایی: راهکاری جهت بهبود خواص عملکردی ترکیبات زیست فعال :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
امروزه علیرغم پیشرفتهای تکنولوژیکی متعدد، هنوز حفظ و پایدارسازی مواد فعال چربی دوست (مثل ویتامینها، اسانسها و نگهدارنده ها) به عنوان چالشی جدی در صنایع غذایی مطرح هستند. زیرا این ترکیبات عموما حلالیت ضعیفی در آب دارند و در فرمولاسیونهایغذایی ناپایدارند. یکی از مهمترین راهکارهای پیشنهاد شده جهت غلبه بر چالشهای ذکر شده، تکنولوژی نانو یا ساختارهای در ابعاد نانومثل نانوامولسیونها میباشند که به عنوان ابزار مفیدی با قابلیت بالقوه جهت حفظ و پایدارسازی این ترکیبات غذایی مورد استفاده قرارمیگیرند. بطوریکه با کاهش اندازه ترکیبات فعال وارد شده در یک محلول، مساحت سطح به ازای واحد جرم نانوامولسیون افزایش یافته ودر نتیجه حلالیت و پایداری آنها در محصولات غذایی بهبود مییابد. علاوه بر این، احتمالا عملکرد زیستی آنها نیز تقویت میشود. لذا در این مقاله مروری، نتایج استفاده از نانوامولسیونهای حاوی ترکیبات فعال چربی دوست به عنوان یک راهکار جهت بهبود خواص عملکردی آنها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار خواهند گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.