مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فعالیت ضد اکسایشی سه اسانس پونه ،نعنا و آویشن با روشهای مختلف :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اخیرا به دلیل فعالیت ضد رادیکالی شناخته شده ترکیبات گیاهی و مشتقات آنها، توجه بسیار زیادی به افزودن آن ها به سامانه های غذایی و بیولوژیکی به عنوان ضد اکساینده شده است. هدف از این تحقیق، بررسی فعالیت ضد اکسایشی اسان هایگیاهان پونه ، نعنا و آویشن میباشد. در این بررسی، اسانس گیاه با دستگاه MS/GC تجزیه و اجزای شیمیایی عمده ی آن شناسایی شد. نتایج نشان داد، ترکیبات عمده اسانس های آویشن، پونه و نعناع به ترتیب عبارتند از تیمول(۶۱/۳۰،(%کارون(۰۳/۵۱ (%و پیریتون(۱۶/۳۲ (%بودند. فعالیت ضد اکسایشی اسانس در غلظت های مختلف با استفاده از روشهای مهار رادیکالهای آزادDPPH و ABTS و ترکیبات فنولی کل مورد سنجش قرار گرفت. نتایج آزمون های مختلف حاکی از آن بود که در تمامی روش ها با افزایش غلظت اسانس فعالیت ضد اکسایشی افزایش یافت. نتایج آزمون DPPH نشان داد Ec50اسانس آویشن ۲۲/۴۵۶۱) ml/mg (بود. در آزمون ABTS بیشترین میزان فعالیت به ترتیب مربوط به آویشن، نعنا و پونه بود. نتایج اندازه گیری ترکیبات فنولی به روش فولین سیوکالته نشان داد اسانس های آویشن، نعنا و پونه به ترتیب حاوی ۶۶/۳۲۹، ۹۱/۶۰ و ۹۳ میلی گرم معادل گالیک اسید در گرم اسانس بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.