مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر شربت فروکتوز و ساکارز در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در حال حاضر، ساکارز و شربت ذرت فروکتوز بالا متداولترین شیرینکنندههای مغذی (کالریک) به حساب می آیند. ادعاهایی مبنی بر این که شربت ذرت فروکتوز بالا، در مقایسه با شیرینکنندههای دیگر، باعث افزایش ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و کبد چرب غیرالکلیمیشود، باعث شده که علیرغم بیتوجهی به آن در گذشته، اکنون اهمیت زیادی در سطح بین المللی پیدا کند. در این مقاله کوشش شدهاست که خلاصه ای از تحقیقات انجام گرفته روی مقایسه بین دو قند ساکارز و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ابتلا به سندرم کبد چرب غیر الکلی بررسی گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.