معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی انواع صمغ ها، خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

صمغ های طبیعی پلی ساکاریدهای با منشاء طبیعی می باشند که مستعد ایجاد یک افزایش ویسکوزیته زیاد در محلول حتی در مقادیر کم می باشند. در صنعت غذا آنها به عنوان عوامل غلیظ کننده، عوامل ژله کننده، عوامل امولسیون کننده و پایدار کننده استفاده می شوند.اکثر این صمغ ها در بخش های چوبی گیاهان یا در پوشش های دانه یافت می شوند. البته برخی نیز از منابع میکروبی حاصل می شوند.صمغ ها هیدروکلوییدهایی هستند که با جذب آب سبب افزایش ویسکوزیته و در نتیجه پایداری برخی از سیستم های غذایی می شوند ازاین نظر کاربرد گسترده ای در بسیاری از فراورده های غذایی دارند. علاوه بر این به کارگیری آنها در مواردی اجازه می دهد که بتوان فرمولاسیون یا اجزای تشکیل دهنده یک فراورده غذایی مشخص را به میزان بسیار زیادی تغییر داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.