مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

جوجه کباب، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در کشور ایران می باشد و مشتریان در رستوران های اغلب نقاط کشور، تقاضای زیادی برای این محصول دارند. بررسی میزان آلودگی میکروبی و ماندگاری این محصول و نیز حفظ کیفیت آن در طی مدت نگهداری لازم وضروری به نظر می رسد. افزایش ایمنی میکروبی و جنبه های کیفی، منجر به توجه به مدلسازی آماری شده است تا رفتار میکروبی، کمیو قابل پیش بینی گردد. در این پژوهش، ۱۰ نمونه جوجه کباب آماده پخت، از رستوران های شهر رشت جمع آوری شد. سپس پتانسیل اکسیداسیون-احیا و جمعیت میکروبی کل در این نمونه ها در روزهای ۰ ،۲ ،۵ ،۸ و ۱۱ بررسی گردید. تغییرات جمعیت میکروبی وپتانسیل اکسیداسیون-احیا در طول زمان نگهداری برای ارزیابی ۱۰ مدل مختلف استفاده شد. جهت مطالعه پایداری هر مدل، پارامترهای ضریب همبستگیr مربع چی ۲ خطای یک طرفه میانگینMBE و خطای مجذور میانگین ریشه RMSE تعیین گردید. نتایج این آزمون ها، پایداری مدل های عقلانی و دو جمله ای را به ترتیب در پیش گویی رفتار جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون- احیا، تایید نمودند. بنابراین، مدل های بدست آمده می توانند برای شبیه سازی کینتیک جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون- احیا مورد استفاده قرار گیرند. همچنین، این مدل ها می توانند برای بررسی رفتار تمامی نمونه های جوجه کباب با فرمولاسیون های مختلف استفاده شوند. به طور کلی اگر در تهیه مواد اولیه دقت شود و در زمان تولید نیز رعایت بهداشت مورد توجه قرار گیرد و همچنین با استفاده از ترکیباتی مانند آبلیمو، pH به حدود ۵/۴ رسانده شود، می توان محصولی با کیفیت و ماندگاری بالاتر را تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.