کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربردهای توامان پلیمرهای قالب مولکولی و نانو الیاف الکتروریسی شده در فناوری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر، ما به توصیف چگونگی ساخت پلیمرهای قالب مولکولی کپسوله شده در داخل نانوفیبرهای پلیمری تهیه شده با روش الکتروریسی میپردازیم تا یک نوع جدید مواد دارای قابلیت جذب مولکولی را تولید و کاربرد آن در مواد غذایی را بررسی کنیم.الکتروریسی روشی برای تولید فبیرهای در اندازه نانو تا میکرون میباشد. از موارد مهم در مورد فیبرهای الکتروریسی شده سطح بسیاربالای آنها میباشد. پلیمرهای قالب مولکولی هم پذیرندههای مصنوعی هستند که از طریق پلیمریزاسیون مونومر و اتصال دهندهی عرضیدر اطراف یک مولکول هدف تهیه میشوند که منجربه تولید پلیمری با شبکه سه بعدی میشود. پلیمرهای قالب مولکولی ویژگی جذباختصاصی و انتخاب پذیری بالایی دارند. هدف این تحقیق از تولید فیبر الکتروریسی شده حاوی پلیمرهای قالب مولکولی معرفی کاربردها وپتانسیلهای جدید پلیمر قالب مولکولی و نانوفیبرهای الکتروریسی در صنعت غذا میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.