کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد افزودنی های طبیعی در غنی سازی ماکارونی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ماکارونی فرآورده ای نشاسته ای بوده و از لحاظ پروتیین در سطح پایینی قرار دارد. درصد بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی ماکارونی طی فرآیند آسیاب کردن از بین می رود. علاوه بر آن در کشور ما از آرد نول که سختی و رنگدانه های کمتری نسبت به سمولینا دارد استفادهمی شود. بنابراین غنی سازی فرآورده های خمیری (نظیر ماکارونی) از یک سو به منظور جبران افت این مواد و کمک به حل مشکلاتتغذیه ای جامعه و از سوی دیگر فراهم آوردن زمینه تولید محصول با ویژگی های خوب و قابلیت ماندگاری بالا ضروری می باشد. در این مقاله به مرور استفاده از افزودنی های طبیعی در ماکارونی پرداخته ایم. بدین منظور از مقالات و یافته های محققان ایرانی در طی چند سال اخیر استفاده شده است. یافته ها نشان می دهد که تقریبا تمامی افزودنی های مورد بررسی می توانند سبب بهبود خواص ماکارونی شوند که البته علیرغم حجم مناسب کارهای انجام گرفته، محققان بسیاری از جنبه ها بررسی نکرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.