غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی کیکهای فاقد گلوتن پوشش داده شده بابیوپلیمرهای خوراکی بوسیله بتاکاروتن :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در دهههای اخیر تولید مواد غذایی عملگرا و پژوهش در حوزهی آن مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان بوده است. مواد غذایی عملگرا با هدف درمان بیماریهای خاص و ارتقاء سلامت انسان مورد استفاده قرار میگیرند. در بیماری سلیاک فرد مبتلا قادر به هضم گلوتن موجوددر مواد غذایی نیست. در این اختلال سطح جذب دستگاه گوارش و فلور میکروبی آن از بین رفته و فرد قادر به جذب مواد مغذی نخواهد بود. بتاکاروتن نیز یکی از قویترین آنتیاکسیدانهای قابل حل در چربی بودهو پیشساز ویتامینA است. بتاکاروتن را میتوان در جهت تولید مواد غذایی عملگرا به کاربرد. در هرحال ماندگاری بتاکاروتن در مواد غذایی عملگرا بسیار کوتاه می باشد. در این پژوهش کیکهایبرنجی با چهار نوع بیوپلیمر آلژینات سدیم، زانتان، کازیینات سدیم و نشاستهی ذرت و لایه بتاکاروتنی پوشش داده شدند. درمرحله ی اول، تست هدونیک پنجنقطهای بین کیکهای پوششداده شده با بیوپلیمرهای مذکور انجام شد. نتایج نشانداد بیوپلیمرهای زانتان و آلژینات از پذیرش بالایی توسط ارزیابان برخوردار نبودند. در مرحلهی دوم تست هدونیک پذیرش بتاکاروتن به دو شکل، داخل دو بیوپلیمر کازیینات سدیم و نشاستهی ذرت و داخل خمیر کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. ابتدا۰/۳۵۷ گرم بتاکاروتن همراه با پوشش بیوپلیمری بر روی کیکها کشیده شد و یا اینکه مستقیما در داخل خمیر کیک قرار داده شد و سپس با بیوپلیمر پوشش داده شد. نتایج نشان داد کیکهای حاوی بتاکاروتن پوشش داده شده با بیوپلیمرهای نشاستهی ذرت و کازیینات سدیم بیشترین درصد پذیرش را داشتند. هم چنینماندگاری بتاکاروتن به مدت هفت روز در دو نمونهی منتخب با نمونهی شاهد (کیک حاوی بتاکاروتن بدون پوشش بیوپلیمری) مقایسهشد . نتایج نشان داد مقدار بتاکاروتن در دو نمونه پوشش داده شده با کازیینات سدیم و نشاستهی ذرت در مقایسه با نمونهی شاهد، ماندگاری بیشتری داشتند. میزان کاهش بتاکاروتن در نمونههای شاهد بدون پوشش بیش از دو برابر در مقایسه با نمونههای پوشش دار شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.