غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها (آهن واسید فولیک وروی) و تاثیر فرآیند تولید و انبارمانی بر ریز مغذی ها :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

با توجه به نتایج بررسی های انجام شده مبنی بر کمبود آهن و ویتامین B2 در کشور و مصرف رو به رشد رشته آشی این تحقیق به منظور بررسی غنی سازی رشته آشی با ریزمغذی ها(آهن واسید فولیک وروی)تاثیر فرآیند تولید و پخت بر این ریزمغذی ها انجام گرفت. مصرف رشته آشی در ایران نسبتا بالا می باشدو برای تولید رشته آشی از آرد نول که فاقد سبوس می باشد استفاده می گردد. هدف از این پژوهش افزودنسولفات روی،اسید فولیک،فروس سولفات در سطوح مختلف وبررسی خواص حسی و فیزیکوشیمیایی بر رشته آشی بود .برای آنالیز مشاهدات نمونه های کنترل وغنی شده از آزمون دانکن ونیز آزمون t، در سهتکرار وبا استفاده از نرم افزاز اس پی اس اس ورژن۲۱ استفاده شد. خصوصیات بافتی،خصوصیات شیمیایی ازجمله رطوبت،خاکستر ،میزان آهن واسید فولیک وروی موجود در نمونه هامیزان pH نمک وخواص حسیرشته اندازه گیری شدخصوصیات بافتی نیز شامل تست بندینگ ونیروی لازم جهت خمش در روزهای اول،دهم،بیستم،سی ام وچهلم اندازه گیری شد.با افزودن غنی کننده هابه فرمولاسیون رشته تغییر معناداریدر بافت رشته های آشی غنی شده با نمونه کنترل مشاهده نشد اما با افزایش دوره ماندگاری آزمون های بافتی نمونه های غنی شده نسبت به شاهد متفاوت بود. نمونه ها در طی این ۵بازه زمانی تفاوت معنادارینداشته است.pH رطوبت نمونه های غنی شده وشاهد در طی این ۴۰روز روند کاهشی داشته اما معنادارنبود.میزان نمک در طی این۴۰ روز روند کاهشی داشته است که معنادابود. میزان خاکستر هم در این ۵ بازه زمانی افزایش داشته است ودر طی مدت نگهداری افزایش خاکستر معنادار بود. میزان روی،آهن و اسید فولیک اندازه گیری شده متفاوت ازمیزان روی، آهن و اسید فولیک بین نمونه های غنی شده با شاهداست.میزان آهن وروی به میزان اندکی افزایش یافته که این مقدار معنادار نمی باشد.اما میزان اسید فولیک در مدت نگه داری در کلیه نمونه ها کاهش معناداری داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.